Grill-ig Tapas en al carte

Grill-ig

Grill-ig Tapas en al carte

Wil je onbeperkt bourgondisch genieten van internationale kleine gerechtjes en uit eten in Tilburg? Dan ben je bij Grill-ig Tapas en A la carte aan het juiste adres. Ze beschikken over een à la carte kaart, waarvan je diverse vlees- en visgerechten kunt bestellen, maar ze serveren ook internationale gerechten van een uitgebreide tapaskaart met verschillende soorten gerechtjes.

Geniet van hoogwaardige tapasgerechten, die met veel liefde en passie bereid worden door de koks. Naast de dinerkaart serveren ze uiteraard ook heerlijke koffie met een lekker taartje en uitgebreide lunch, zowel tapas als à la carte. Grill-ig staat klaar om jou een geweldige avond te bezorgen!

Onbeperkt bourgondisch genieten

grillig02

Vind jij het ook altijd zo vervelend dat je maar één hoofdgerecht kunt bestellen tijdens een avond uit eten? Dit concept, waarbij je kunt genieten van verschillende soorten tapasgerechtjes, zorgt ervoor dat je van alles een beetje kunt proeven. Heerlijk toch? Ze serveren kleine borden met internationale gerechten, zoals een bordje met zuurkool en speklapjes, huisgemaakte varkenshaas saté of een lekker biefstukje. Er staan ruim honderd verschillende gerechten op de tapaskaart, die elk seizoen aangepast wordt. Je kunt dus te allen tijde afwisselende tapas bestellen.

Dineren op het terras

pandgrillig

Grill-ig is van alle gemakken voorzien. Zo kun je niet alleen binnen genieten van de ruime keuze van de menukaart, maar is het ook mogelijk buiten te dineren. Je kunt op het zonovergoten terras alle heerlijke gerechtjes proeven.

Uit eten met kinderen

Wil je uit eten met kinderen? Dat is geen probleem. Terwijl jij lekker tafelt, kunnen de kinderen zich vermaken in de speelkamer.

Prijzen Grill-ig

  • Tapas, inclusief desserts: €27,95 per persoon;
  • Kinderen 2-3 jaar: €2,50 per persoon;
  • Kinderen 4 – 7 jaar: €9,50 per persoon;
  • Kinderen 8 – 12 jaar: €14,50 per persoon.

Vanaf 16.00-16.30 uur tot uiterlijk 18.45 uur kun je genieten van het early tapas-arrangement. Je betaalt dan €24,- per persoon in plaats van €27,95.

Locatie