GVT Group of Logistics

GVT-logo.jpg
Informatie
Adres:5047 TM, Tilburg
Opent vrijdag om 08:00
Over GVT Group of Logistics

Met een team van meer  dan 925 professionals bedient GVT Group of Logistics dagelijks opdrachtgevers op het gebied van transport en logistiek. De stevige basis in Benelux distributie en de multimodaliteit van het bedrijf zorgen ervoor dat GVT een krachtige positie inneemt op de Nederlandse markt. Door continu te investeren in mensen en middelen zijn ze in staat een full service dienstverlening te bieden en de klant volledig te ontzorgen.

Efficient vervoer over weg, water en rail

GVT Group of Logistics beschikt over een fijnmazig distributienetwerk in de Benelux en biedt dankzij eigen barge terminals en eigen railterminals perfecte intermodale transportoplossingen binnen de Benelux, Europa en Azië. Onze focus ligt hierbij op een grote diversiteit aan vervoersmethoden: goederentransport via weg, water en rail. GVT levert betrouwbare, betaalbare en duurzame logistieke diensten. Dit stelt ons in staat om onze klant meerwaarde te bieden en geheel te ontzorgen.

Visie

GVT blijft de specialismen van de organisatie ontwikkelen en heeft de ambitie om uit te groeien tot de meest toonaangevende en inspirerende full service logistieke dienstverlener voor bedrijven die vanuit Nederland of in Nederland ketens organiseren en beheren. Om dit te realiseren wordt vastgehouden aan een aantal belangrijke waarden:

 • Open: een open en eerlijke communicatie vormt de basis van iedere, op vertrouwen gebaseerde, samenwerking;
 • Gedreven: het werk wordt met volle overtuiging en aandacht voor detail uitgevoerd;
 • Praktisch: het werk moet realistisch, bruikbaar en zinvol zijn;
 • Flexibel: GVT past zich gemakkelijk aan aan wisselende omstandigheden.

gvt

Werken bij GVT

Heb jij passie voor de logistiek en wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek? Houd dan de website werkenbijgvt.nl in de gaten. Hierop vind je alle vacatures en kun je direct solliciteren. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Je kunt ook een open sollicitatie sturen!

Geschiedenis

Gebroeders Versteijnen Transport is in 1957 opgericht door de heren J.A.G en W.G.M. Versteijnen. In de afgelopen decennia maakte het bedrijf tal van ontwikkelingen door. Vooral de jaren tachtig en negentig brachten vergaande professionalisering. GVT groeide onder de huidige generatie uit tot een allround logistiek dienstverlener met een multimodaal en duurzaam karakter. Inmiddels heeft GVT altijd een passend en betrouwbaar antwoord op een breed scala aan (complexe) vraagstukken op het gebied van transport en logistiek.

Openingstijden
 • Maandag :
  08:00 - 17:00
 • Dinsdag :
  08:00 - 17:00
 • Woensdag :
  08:00 - 17:00
 • Donderdag :
  08:00 - 17:00
 • Vrijdag :
  08:00 - 17:00
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten