Hair extensions by Marlous

Hairextensionsbymarlous_logo_181208.jpg
Informatie
Adres:5022AL, Tilburg
Geen openingstijden beschikbaar
Over Hair extensions by Marlous

Hair Extensions Original So.cap
Ik werk voornamelijk met Original So.cap, dit zijn haarstrengen van 100% human hair en zijn afkomstig uit India. Ze zijn remi gesorteerd, dat wil zeggen dat alle haarschubben in dezelfde richting zitten. So.cap is verkrijgbaar in 24 natuurlijke kleuren en vele opvallende kleuren. Er zijn 3 verschillende structuren, namelijk stijl, slag en krul. Ook zijn er verschillende lengtes, 30 cm, 40 cm, 50 cm en 60 cm. U kunt de Hair extensions 4 tot 5 maanden dragen afhankelijk van de verzorging. Na die tijd moeten ze verwijderd worden.

Heeft u liever een ander merk extensions mail of bel me even voor de mogelijkheden.

Wat is er mogelijk met extensions?

Complete verlenging.
Uw haar wordt langer en voller. Voor deze behandeling zijn er gemiddeld 100 a 150 extensions nodig afhankelijk van de dikte en lengte van uw eigen haar. U kunt zelf de lengte kiezen 30 cm (tot het bh bandje) en de rest volgt dan telkens met 10 cm. De extensions worden naast elkaar en in rijen geplaatst, en worden zodanig gelijkmatig over het gehele hoofd verdeeld zodat de extensions mooi en natuurlijk vallen. Bovendien ontvangt u een handige tips over de behandeling en verzorging van de extensions zodat u er zo lang mogelijk plezier van zult hebben.

Volume.
Heeft u dun, slap en futloos haar maar wilt u geen langer haar? Hair extensions geven ook de mogelijkheid om het haar voller te maken zonder dat u het hoeft te verlengen. Voor volume zijn minimaal 50 extensions nodig, in geval van extreem dun haar kan het oplopen tot 100 extensions.

Gekleurde plukken.(highlights of lowlights)
Wilt u graag een beetje variatie in uw haar maar wilt u het liever niet verven, door middel van gekleurde extensions kunt u uw kapsel op een snelle en simpele manier opvrolijken. Ik heb een keuze uit natuurlijke kleuren en extreme kleuren.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten