Hallo, ICT-oplossingen

Informatie
Adres:Kamerikstraat 23
Geopend vanaf 07:30
Over Hallo, ICT-oplossingen

Wij zijn een vooraanstaande Managed Service Organisatie, opgericht in 2000 als IT Support Groep en een vertrouwde naam in Tilburg en omgeving. Inmiddels hebben we ons aangesloten bij de hallo,-groep en gaan we onder die naam verder. hallo, heeft 7 vestigingen in Nederland en is vertegenwoordigd in de Cariben en Spanje. Met deze aansluiting kunnen wij onze klanten naast een landelijke dekking toegang bieden tot een nog breder portfolio aan diensten.

Vanuit kantoor Tilburg bedienen we met 35 medewerkers ruim 400 klanten in diverse sectoren. hallo, levert cloudoplossingen gebaseerd op Microsoft 365/Azure én Amazon Web Services. Daarnaast is het bedrijf aanbieder van o.a. security-, telefonie – en internetoplossingen.

Altijd en overal veilig werken

Bij hallo, zorgen we dat iedereen, altijd en overal veilig kan werken. Hierbij ligt de focus op security, privacy en identiteit. In een tijd dat cybercriminaliteit orde van de dag is, is veiligheid een noodzaak geworden. Wij helpen bedrijven voorbereid te zijn én de juiste maatregelen te treffen. Wij zorgen voor een beveiligde IT-omgeving, inclusief back-up en replicatie om zo aanvallen zo goed mogelijk te pareren. En vervolgens -wanneer nodig- snel weer up-and-running te zijn.

De cloud Ook werken in de Cloud kunnen we niet meer omheen, de verschuiving van werken op kantoor, volledig thuiswerken of hybride werken vraagt om nieuwe oplossingen: de moderne werkplek. Microsoft 365 speelt hierin een belangrijke rol. Wij begeleiden onze klanten in de overstap naar de Cloud, van advies naar migratie en van implementatie tot nazorg en alles daartussen.

Gemak voor de klant

We willen het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken en zorgen ervoor dat we alle bedrijfsprocessen naadloos op elkaar aan laten sluiten. Hier hebben wij softwareontwikkelaars in huis die zogenoemde middleware bouwen om data-

uitwisseling binnen verschillende applicaties en processen binnen een organisatie mogelijk te maken. Automatisering van de processen speelt hierbij een grote rol, hiervoor zetten we het Microsoft Power platform in.

Omdat we snappen dat het lastig is om een goed beeld te krijgen van alle IT-mogelijkheden die er zijn. Wel of niet in de Cloud? Moet ik mijn netwerkbeheer nu wel of niet uitbesteden? Hoe veilig zijn mijn documenten eigenlijk als ik ze opsla? Allemaal vragen waar je graag een onderbouwd antwoord op wilt krijgen. Daarom hebben we een overzicht gemaakt waarin we proberen jou een overzicht te geven van onze oplossingen. Oplossingen die jouw mogelijke vragen beantwoorden.

Podcast

hallo, heeft haar eigen podcast: de IT Support Cast. Hierin delen hun techneuten hun kennis en ervaringen op het gebied van ICT. Ze vertellen op een begrijpelijk manier, interessant om eens te luisteren! Deze podcasts zijn te volgen via Buzzsprout en Spotify.

Meer informatie

Wil je meer weten over hallo,? Check dan vooral de website. Op de hoogte blijven van alle actuele ontwikkelingen, nieuwe podcasts en veel meer? Volg IT Support Groep dan vooral op LinkedIn.

Openingstijden
 • Maandag :
  07:30 - 18:00
 • Dinsdag :
  07:30 - 18:00
 • Woensdag :
  07:30 - 18:00
 • Donderdag :
  07:30 - 18:00
 • Vrijdag :
  07:30 - 18:00
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten