Hamers@Home Kastenbouwers

Hamers@Home-1.jpg
Informatie
Adres:Ringbaan Zuid 372, 5022 GA, Tilburg
10:00 - 18:00 uur
Over Hamers@Home Kastenbouwers

Hamers@Home Kastenbouwers is ruim 25 jaar toonaangevend op het gebied van kasten en meubels op maat, standaard slaapkamerkasten, schuifwanden op maat en industriële schuif-, draai- en taatsdeuren. Tevens zijn ze dealer van Luxalon aluminium plafonds, bieden ze een collectie Clickboard en MDF-plafond panelen en zijn ze dealer van Trenovo, Vicstairs en MexForm traprenovatie. 

Met een professioneel en gedreven team onder leiding van Chris Wiermans ben je verzekerd van kwalitatief uitstekende doch betaalbare producten en een uitstekende service. Meedenken met de klant, in oplossingen en in specifieke situaties. Iedere ruimte is anders en vraagt om een andere aanpak. Een prettige sfeer in huis creëren, met kwalitatief hoogstaande kasten waar je jarenlang plezier van hebt? Niet voor niets bevelen ruim 98% van onze klanten Hamers@Home Kastenbouwers bij anderen aan.

Klantbeleving

Naast het feit dat betaalbaar maatwerk en kwaliteit bij Hamers@Home Kastenbouwers hoog in het vaandel staat, draait het ook om jou als klant. Vanaf het moment dat je de showroom binnenloopt of website bezoekt, willen ze jou inspireren! Welke stijl interieur is er nu in je woning toegepast, beschik je over opbergruimte(s), wil je deze creëren; waar liggen de exacte behoeften? Dit zijn zaken waarbij Hamers@Home je aan de hand meeneemt om zo te komen tot het beste advies.

Advies op maat

Adviseren vinden ze bij Hamers@Home Kastenbouwers erg belangrijk. Om ervoor te zorgen dat klanten tevreden en met een positief gevoel de showroom verlaten, bieden ze advies op het hoogste niveau. Dit wil zeggen: persoonlijke aandacht en meedenken met jou als klant. Ze nemen je mee op reis en laten je ervaren welke legio mogelijkheden er zijn op het gebied van kasten. Achter Hamers@Home Kastenbouwers staat een professioneel team met ruim 25 jaar ervaring in de branche en dat ervaar je!

Meer informatie

Wil je meer weten? Check dan snel de website.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  10:00 - 18:00 uur
 • Woensdag :
  10:00 - 18:00 uur
 • Donderdag :
  10:00 - 21:00 uur
 • Vrijdag :
  10:00 - 18:00 uur
 • Zaterdag :
  10:00 - 17:00 uur
 • Zondag :
  Gesloten