Het Laar

Het-laar.jpg
Informatie
Adres:5025XG, Tilburg
Geopend vanaf 07:00
Over Het Laar

Het Laar is een stijlvolle woonzorgorganisatie. Het helpt ouderen zo te leven zoals ze dat zelf willen. Hiertoe staat een breed pakket aan producten, diensten en faciliteiten waarvan ouderen naar eigen voorkeur en behoefte gebruik kunnen maken ter beschikking. Zodat ze zich altijd thuis voelen, waar ze ook wonen.

Wooncomfort

In Het Laar wonen en leven gelijkgestemde ouderen zelfstandig en harmonieus samen. Je vind er wooncomfort en privacy, maar ook de gezelligheid van het elkaar ontmoeten in een gastvrije omgeving. Het Laar bruist; er is veel te doen en te beleven. Er is volop gelegenheid om te bewegen, te ontspannen en te genieten. Alle vormen van zorg zijn beschikbaar; van een lichte steun in de rug tot en met intensieve verpleging en behandeling.

Ouderen in de wijk

Ook ouderen die in de wijk wonen maken gebruik van de diensten en activiteiten van Het Laar. Eten en drinken, ontmoeten, vermaken en ontplooien liggen voor ieder binnen handbereik. Indien gewenst ontvangen de ouderen ondersteuning van Het Laar, gericht op het zo lang mogelijk aangenaam en verantwoord thuis wonen.

Activiteiten

Het Laar organiseert het hele jaar door verschillende activiteiten. Bekijk de website voor de activiteiten.

Tijdelijke locatie

Per 1 juli 2016 heeft Het Laar de 32 verzorgingshuisplaatsen van De Duynsberg aan de Indigolaan 100 in Tilburg overgenomen. Daarmee blijven de verzorgingshuisbewoners die wonen op locatie Indigolaan de vertrouwde en hoogwaardige zorg- en dienstverlening ontvangen. Het betreft een tijdelijke locatie. Naar verwachting verhuizen de verzorgingshuisbewoners binnen twee jaar naar locatie Generaal Winkelmanstraat 175 van Het Laar.

Openingstijden
 • Maandag :
  07:00 - 22:00
 • Dinsdag :
  07:00 - 22:00
 • Woensdag :
  07:00 - 22:00
 • Donderdag :
  07:00 - 22:00
 • Vrijdag :
  07:00 - 22:00
 • Zaterdag :
  07:00 - 22:00
 • Zondag :
  07:00 - 22:00