Hofkens HIG

Hofkens HIG
Koopvaardijweg 1
4906 CV  Oosterhout
0162 45 94 40

info@hofkenshig.nl

Hofkens HIG

Hofkens HIG (Hoge druk, Industrie en Gevelreiniging) staat voor kwaliteit, veiligheid, service en een klantgerichte, persoonlijke benadering. Binnen de organisatie noemen zij dit ook wel het ‘oranje bloed’ dat door hun aderen stroomt: de mentaliteit van het bedrijf. Ze noemen zichzelf niet voor niets de Allesreinigers.

Een echt familiebedrijf

Schoonmaken is wat Hofkens HIG doet, al meer dan 59 jaar. Hofkens is echt een familiebedrijf, dat geleid wordt door alweer de tweede generatie. Ze zijn actief in heel Nederland: je komt de 400 professionele ‘Allesreinigers’ overal tegen. Geen klus is te groot of te klein. En geen branche is ze onbekend. Zij pakken alles aan. Grondig. Alle werknemers zijn goed opgeleid en uitgerust met de beste materialen en middelen. Hofkens beschikt over de juiste certificeringen en brengt iedere schoonmaakklus tot de gewenste oplevering.

Hofkens HIG focust zich op verschillende takken van diensten. Met name: industriële reiniging, schoonmaakonderhoud, voedingsindustrie, 24/7 riool- en calamiteitenservice, glasbewerking, gevelreiniging en terreinwerkzaamheden en rioolservice. Je leest alles over de verschillende diensten op de website.

Locatie