Hotel de Druiventros

De-Druiventros.jpg
Informatie
Adres:5056PP, Berkel-Enschot
Opent maandag om 06:30
Over Hotel de Druiventros

Hotel De Druiventros in Berkel-Enschot is er voor iedereen en voor alle gelegenheden. Of je nu een zakelijke bijeenkomst of een avondje gezellig uit wilt: het is allemaal mogelijk. Dat het bedrijf wordt geleid door een familie waarbij de horeca met de paplepel is ingegoten vindt je terug in de sfeer die De Druiventros uitademt: gemoedelijk en gastvrij en bovenal voorzien van een sausje goed gastheerschap.

Alles onder één dak

Congressen, lunchen, feesten en partijen, het hele jaar door barbecues, kegelen, overnachtingen, creatief en smaakvol tafelen: vele mogelijkheden van de horeca komen samen bij De Druiventros. De zes zalen die het bedrijf herbergt bijvoorbeeld, mogen rustig kenmerkend genoemd worden voor het bedrijf: multi-functioneel. Er kan naar hartelust worden gevarieerd met de grootte en inrichting van de zalen. Groepen van 2 tot 1000 personen kunnen hier in de gewenste sfeer en entourage hun feest of bruiloft vieren. Niets is te gek of onbespreekbaar bij De Druiventros. Wil je graag voor je bedrijf, de personeelsvereniging of je familie een thema-avond in country- of Franse sfeer: het wordt geregeld. Maar ook voor congressen en vergaderingen, de meer zakelijke bijeenkomsten dus, biedt De Druiventros de zakenvrouw en -man de faciliteiten aan die vandaag de dag graag wordt gezien: Internetaansluitingen in alle zalen, uitgebreide vergaderfaciliteiten op maat en het een-tweetje met een voortreffelijke en gevarieerde keuken is vanzelfsprekend, voor zowel de zakelijke lunch of het informele diner. Je gasten die van ver komen kunnen natuurlijk gebruik maken van een van de 56 comfortabele hotelkamers.

Het restaurant

Gezellig en smaakvol zijn de trefwoorden voor het restaurant dat plaats biedt aan 200 personen. Vanaf 6.30 uur in de ochtend tot 21.00 uur in de avond kun je hier 7 dagen per week, met je gezelschap genieten van een smakelijk ontbijt, brunch, lunch of diner. Uniek is het à la carte-lunchen, maar ook voor de traditionele uitsmijter met ham-kaas kun je terecht bij De Druiventros. De diverse buffetten, een maandelijks wisselend vijfgangen-menu (afgestemd op het seizoen) geven aan dat de mogelijkheden in het restaurant van De Druiventros ook groot zijn. De vriendelijke bediening, samen met de uitstekende keukenbrigade, zorgen ervoor dat je bij De Druiventros gewoon eens gezellig uit kunt eten. Het plezier van het avondje uit kan overigens worden vergroot als je gebruik maakt van het zogenaamde Creatief tafelen-arrangement: gourmetten of barbecueën.

Het hotel

Het hotel bestaat uit 56 kamers, waarvan 47 standaardkamers ( 14 x 3,4-5 persoons), 3 romantische bruidssuites en 6 salonkamers. Al de hotelkamers zijn voorzien van bad, douche, toilet, dubbele wastafel-combinatie, telefoon, televisie en safe. De salonkamers zijn voorzien van een whirlpool en de salonkamer de luxe heeft een whirlpool en als extra een dubbele douche stoomcabine.

Multifunctioneel

De veelzijdigheid van De Druiventros komt niet alleen naar voren in de mogelijkheden die je aangeboden worden, maar ook in de thema-avonden die men met enige regelmaat organiseert: van salsa- en andere dansavonden tot bijeenkomsten van politieke partijen, het vindt allemaal plaats onder een en hetzelfde dak. Dat De Druiventros gemakkelijk bereikbaar is en een grote, gratis parkeergelegenheid heeft, zal hierbij zeker een rol spelen.

Mocht je De Druiventros nog niet kennen van bijvoorbeeld het rij-examen van jezelf of je zoon of dochter en ook als je er niet al eens bent geweest voor dat gezellige etentje, moet je eigenlijk bij Berkel-Enschot de snelweg eens verlaten om kennis te maken met dit gemoedelijke en gastvrije familiebedrijf.

Hotel

Het hotel bestaat uit 56 kamers, waarvan 47 standaardkamers ( 14 x 3,4-5 persoons), 3 romantische bruidssuites en 6 themakamers.
De prijs per kamer bij 1 persoon: € 95,00 exclusief ontbijt
bij 2 personen: € 105,00 exclusief ontbijt
bij 3 personen € 125,00 exclusief ontbijt
bij 4 personen: € 145,00 exclusief ontbijt
Ontbijtbuffet is € 12,50 per persoon.

Fitness Centrum Rank Sport

Rank Sport heeft de beschikking over 450m2, ingericht met professionele apparatuur van Techno gym en is geopend van 07.00 tot 22.00 uur, 7 dagen in de week. Kijk hier voor meer informatie.

Openingstijden
 • Maandag :
  06:30 - 00:00
 • Dinsdag :
  06:30 - 00:00
 • Woensdag :
  06:30 - 00:00
 • Donderdag :
  06:30 - 00:00
 • Vrijdag :
  06:30 - 00:00
 • Zaterdag :
  07:30 - 00:00
 • Zondag :
  07:30 - 00:00