Hotel Restaurant Grand Café Meneer van Eijck

Meneer van Eijck
Rosepdreef 4
5062TB  Oisterwijk
013-5282314

info@meneervaneijck.nl

Hotel Restaurant Grand Café Meneer van Eijck

Hotel Restaurant Grand Café Meneer Van Eijck is gelegen op de Rosepdreef te midden van de Oisterwijkse bossen. Wanneer je bij Meneer Van Eijck binnenstapt, zal je jezelf meteen thuisvoelen!

De gastvrije ontvangst door de medewerkers en de warme sfeer in het restaurant zullen bijdragen aan een prettig verblijf. Hotel Meneer Van Eijck beschikt over een uitstekende keuken. De kaart biedt een grote variëteit aan gerechten tegen een eerlijke prijs voor zowel jong als oud. Of je nu komt voor lunch, diner of borrel, het keukenteam staat op elk moment voor je klaar.

Meneer van Eijck

De omgeving van Meneer Van Eijck leent zich uitstekend voor een mooie wandel- of fietstocht. Gelegen tussen de bossen en vennen kun je uitstekend recreëren in de gezonde buitenlucht.

Je kunt heerlijk overnachten in één van de landelijk ingerichte en knusse kamers en ’s morgens word je gewekt door de fluitende vogels. Het hotel beschikt over negen tweepersoonskamers, twee eenpersoonskamers en één familiekamer. ’s Ochtends kun je gebruik maken van een heerlijk ontbijtbuffet.

Openingstijden

Meneer Van Eijck is het hele jaar geopend vanaf 07.00 uur. De lunch is van 12.00 – 16.00 uur. Het diner van 17.00 uur – 21.30 uur.

Locatie