HRM101

HRM.png
Informatie
Adres:5144 NC, Waalwijk
Op afspraak
Over HRM101

HRM101 BV ondersteunt en adviseert ondernemende werkgevers bij het in dienst krijgen, hebben en houden van personeel met als doel: een hogere effectiviteit van werknemers, personele kosten onder controle, personele risico’s beheersbaar en vergroten van het ‘Werkgeluk’ van werknemers.

HRM101 ondersteunt met 22 gedreven Salarisadministrateurs en HRM Adviseurs ondernemende werkgevers in met name het MKB bij alle personele vraagstukken waar zij mee te maken hebben. Dit varieert van het (volledig) verzorgen van de personeels- en salarisadministratie tot begeleiding bij de ontwikkeling en groei van personeel. HRM101 ondersteunt en adviseert bijvoorbeeld bij vraagstukken rondom functioneren & beoordelen, arbeidsvoorwaarden en bij ontwikkel- & selectie-assessments.

Dicht bij de klant

De professionals van HRM101 zijn verspreid over de verschillende kantoren van HLB Van Daal. De salarisadministrateurs zitten grotendeels in Waalwijk, wat handig is voor de efficiënte verwerking en onderlinge afstemming. De HRM Adviseurs hebben als standplaats Valkenburg, Gemert, Schijndel, Dongen en Waalwijk. Daardoor zitten zij dicht bij de klant en ‘verstaan zij de taal’ van de ondernemende werkgevers die lokaal bediend worden.

Online applicaties en tools

HRM101 werkt met de beste standaarden, de nieuwste toepassingen en meest up-to-date inzichten op het gebied van HRM. Veel HRM processen worden ondersteund met behulp van online applicaties en tools. Deze worden onder andere ingezet bij assessments, personeelsadministratie, werving & selectie, competentiemanagement en de gesprekscyclus.

HRM101

Ga hier naar een overzicht van de diensten die HRM101 aanbiedt.

Sinds februari 2020 is HRM101 als zelfstandig bedrijf gaan opereren onder de vlag van HLB Van Daal Adviseurs & Accountants.

Openingstijden
 • Maandag :
  Op afspraak
 • Dinsdag :
  Op afspraak
 • Woensdag :
  Op afspraak
 • Donderdag :
  Op afspraak
 • Vrijdag :
  Op afspraak
 • Zaterdag :
  Op afspraak
 • Zondag :
  Op afspraak