ibis Tilburg

Ibishotel.jpg
Informatie
Adres:Dr. Hub Van Doorneweg 105
24 uur per dag
Over ibis Tilburg

Voor een scherpe prijs overnachten in een rustige omgeving, om de hoek van belangrijke uitvalswegen en alle bezienswaardigheden die Tilburg te bieden heeft. Dat kan bij ibis Tilburg.

De kamers van ibis Tilburg zijn modern en van alle gemakken voorzien. In het hotel en in de hotelkamers is gratis wifi aanwezig. Naast kamers met een tweepersoonsbed is het mogelijk om kamers te boeken met een extra bed. Ideaal voor gezinnen met kinderen onder de 12 jaar. Wilt u liever in aparte kamers verblijven, maar wel dicht bij elkaar? Kies dan voor een Connecting Room. Dit zijn twee aangrenzende kamers met ieder hun eigen badkamer. Zo blijft u toch bij elkaar, maar heeft ieder ook zijn eigen plek.

Ontbijt, lunch en diner

Begin de dag goed met het heerlijke ontbijtbuffet, geserveerd in ons restaurant. In de middag en avond kunt u hier terecht voor een uitgebreide lunch of diner, waarna u kunt borrelen aan de originele Heineken bar. Het restaurant heeft de gezellige sfeer van een goed bruin café, waar u mag rekenen op Brabantse gastvrijheid.  Bij het restaurant is een terras en buitenspeeltuin aanwezig, waar in de zomermaanden gebruik van kan worden gemaakt.

Erop uit

Wilt u Tilburg en omgeving ontdekken? Bij ibis Tilburg is het mogelijk om voor een enkele dag of meerdere dagen fietsen te huren. Zo kunt u fietsend de Tilburgse binnenstad ontdekken, naar de Efteling of op safari in safaripark de Beekse Bergen. Liever niet met de fiets? Dichtbij het hotel zijn bushaltes waar lijnbussen naar de binnenstad en het station vertrekken. Ook handig als je naar een concert in 013 gaat!

Vergaderen

Zoekt u een vergaderruimte waar u uw bijeenkomsten, congres of brainstormsessie kunt houden? Dan bent u bij ibis Tilburg op het juiste adres! Het hotel biedt vier ruimtes waarin verschillende opstellingen neer te zetten zijn. Elke ruimte beschikt over apparatuur, zoals onder andere videoconferencing en een groot scherm.

Openingstijden
 • Maandag :
  24 uur per dag
 • Dinsdag :
  24 uur per dag
 • Woensdag :
  24 uur per dag
 • Donderdag :
  24 uur per dag
 • Vrijdag :
  24 uur per dag
 • Zaterdag :
  24 uur per dag
 • Zondag :
  24 uur per dag