ICI PARIS XL Nederland BV

Heuvelstraat 22
5038AE  Tilburg
0800-0228009

ICI PARIS XL Nederland BV

ICI PARIS XL is met ruim 13.000 producten op het gebied van geuren, cosmetica en huidverzorging, de beautyspecialist van Nederland. Met het uitgebreide advies op maat en hun service is ICI PARIS XL het antwoord voor jouw persoonlijke verzorging.

ICI PARIS XL rolt al 16 jaar lang de rode loper uit voor miljoenen klanten. Ze willen luxeproducten toegankelijk maken voor het grote publiek. Daarnaast geven professioneel getrainde raadgevers en Beauty Coaches advies op maat aan de klant.

Successen

ICI PARIS XL is voor de elfde keer op rij verkozen tot Beste Parfumerie van Nederland. Met grote trots kunnen ze je laten weten dat www.iciparisxl.nl bovendien is uitgeroepen tot Beste Webshop 2014 in de categorie parfumerie. ICI PARIS XL besteedt veel aandacht aan de prijsstelling, het assortiment en het trainen van vakkundig en klantvriendelijk personeel. Dat juist de consument hen als Beste Parfumerie van Nederland en Beste Webshop in de categorie Parfumerie kiest is het grootste compliment dat ze zich kunnen wensen. Ze bedanken je voor het vertrouwen dat je in hen hebt en hopen dat je snel weer eens komt ervaren waarom ICI PARIS XL de Beste Parfumerie en Beste Parfumerie webshop is.

Locatie