IMAGEAU strategische creaties

LOGO-imageau.jpg
Informatie
Adres:5015 AV, Tilburg
Op afspraak
Over IMAGEAU strategische creaties

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, toch is het belangrijk om jouw boodschap duidelijk over te brengen dan alleen een retegave advertentie te maken. Wij als ontwerpers kicken op alles wat zakelijk te promoten valt, hoe ludieker hoe beter, maar wel via de juiste strategie. Oh ja, dat doen we al sinds 2006.

Imageau creërt impact met strategische creaties!

Effectieve branding
Business branding, off- en online advertising, mailings, mediakeuze en doelgroepbepaling. Vinden wij leuk! Van hersenspinsel, tot ontwerp, naar realisatie. Verder maken wij ook graag corporate folders, huisstijlen, magazines en brochures. Die ook nog eens opvallen bij jouw doelgroep. Grafisch vormgevers plus plus zeg maar!

Het toffe zwarte schaap
IMAGEAU is onderscheidend ten opzichte van grote(re) mediabureaus. Wij houden van persoonlijk contact, zijn flexibeler dan de zolderkamer zzp-er en creatiever dan de eigen afdeling omdat we dagelijks strategisch creaties maken voor allerlei coole branches en zo dus altijd ruimer en breder denken.

Strategische denktank

Marketing
Voor ons dagelijkse koek, maar wel elke dag een ander smaakje. Natuurlijk bedenken wij graag hoe jij opvalt tussen die honderden concurrenten en hierdoor meer marktwaarde creëert. Maar liever bedenken we dit samen met jou. Zo kun jij altijd input geven en bedenken wij dingen waar jij misschien wel helemaal niet aan dacht.

Reclame
Je hebt retegave producten of diensten. Toch heeft het geen zin om als een losgeslagen cowboy in de wilde weg te schieten. Om te voorkomen dat je enkel losse flodders afvuurt, zitten wij met jou aan tafel om een solide plan en reclamecampagne te ontwikkelen. Zo weet je zeker dat je recht op je doel (en doelgroep) mikt.

Media
Wil jij die ene eigenaar van dat hippe restaurant bereiken, of de vriendinnen van je oma? Hoe ga je ze bereiken? Een Facebookcampagne of adverteren in een lokaal sufferdje? Kies de juiste media, effectief en efficiënt! Of het nou offline, online of crossmediaal wordt, wij helpen jouw verhaal de (virtuele) wereld in.

Effectieve creaties

Mooi mét inhoud
Een ‘mooi’ ontwerp kan iedereen maken, maar raakt het ook de juiste snaar bij jouw doelgroep? Imageau ontwerpt visuele communicatie die opvalt in de massa en duidelijk is. Dus een sexy, krachtig en uniek ontwerp, dat ook nog impact creëert. Hopsakee.

Herkenbare communicatie
In één klap zien hoe een bedrijf in elkaar zit. Niks is fijner dan dat. Van logo tot huisstijl en van flyer tot magazine: wij gieten alles in één herkenbare professionele uitstraling. Want uniform communiceren, daar houden wij van.

Totaalpakket
Daag ons uit. Wij doen namelijk meer dan het ontwerpen van een logo of het uitvoeren van een huisstijl. We gaan all the way: wij zijn een fullservice mediabureau voor visuele on- en offline communicatie. Daarbij werken we nauw samen met fotografen, tekstschrijvers en webbouwers, maar ook met jouw eigen MarCom afdeling of partners. Hoe meer zielen hoe meer vreugde, uh ideeën…

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je een afspraak maken met iemand van IMAGEAU? Neem dan even contact met ze op via de bovenstaande contact gegevens.

Openingstijden
 • Maandag :
  Op afspraak
 • Dinsdag :
  Op afspraak
 • Woensdag :
  Op afspraak
 • Donderdag :
  Op afspraak
 • Vrijdag :
  Op afspraak
 • Zaterdag :
  Op afspraak
 • Zondag :
  Op afspraak