In Style Styling & Decoraties

In-style.jpg
Informatie
Adres:5048AB, Tilburg
Vandaag geopend tot 17:30
Over In Style Styling & Decoraties

Wil jij dat je feest of evenement nét dat beetje extra heeft? In Style Styling & Decoraties helpt je graag om met hippe versieringen, sfeervolle verlichting of themadecoraties je feest, bruiloft of bedrijfsevenement naar een hoger level te tillen. Met goede aankleding zet je de mood al vanaf het moment dat je gast binnenkomt.

In Style Styling & Decoraties is een professioneel stylingbureau in Tilburg dat zich dag in dag uit bezig houdt met het verzinnen en uitvoeren van unieke stylingconcepten voor bruiloften, feesten en evenementen. Daarnaast beschikt het ook over een groot assortiment aan mooie en hippe feest- en bruiloftsdecoraties voor verhuur en verkoop voor degene die liever zelf met styling aan de slag gaan.

Bedrijfsfeesten

Is de jaarlijkse kerstborrel weer in aantocht maar ontbreekt die gezellige kerstsfeer nog? Of staat na weken van hard werken je bedrijfsopening voor de deur,  maar mis je nog net dat sprankje feestelijkheid? In Style Styling & Decoraties zorgt graag voor aankleding die perfect matcht met de gelegenheid. Wij creëren  de juiste sfeer met behulp van versiering en meubilair voor ieder bedrijfsfeest, die onder de nieuwe werkkostenregeling voordeliger zijn om op je eigen werkplek te houden.

 

Bruiloften

Druk in de weer met het plannen van jullie grote dag? In Style Styling & Decoraties zegt graag “Ja” op de vraag om te helpen bij de aankleding van deze bijzondere dag. Ons team denkt graag met jullie mee over de aankleding van de bruiloft en maakt een hiervoor een uniek stylingconcept op maat. Door bijvoorbeeld een (kleur)thema door te voeren in jullie ceremonie opstelling, de aankleding van de feestzaal en de styling van het diner creëer je een prachtige eenheid en. sfeer. Tevens kan onze grafisch designer drukwerk op maat ontwerpen voor bijvoorbeeld menukaarten, save-the-date kaarten, uitnodigingen, trouwlogo en een persoonlijke backdrop of voor het bedrukken van een loper.

In onze grote showroom in Tilburg kan vrijblijvend een afspraak gemaakt worden om jullie wensen uitvoerig te bespreken. Daarnaast heb je hier de kans om verschillende settings en decoraties te bekijken en nog meer inspiratie op te doen.

Weddingplanning

Speciaal voor bruidsparen kunnen wij de styling eventueel combineren met een professionele ceremoniemeester, zodat jullie bruiloft er niet alleen onvergetelijk uit zal zien, maar ook de dag zelf perfect zal verlopen.

 

Ballondecoraties

Wat is een feest zonder ballonnen? Naast gewone decoraties leveren wij daarom ook ballondecoraties voor iedere gelegenheid. Dat kan een ballonnenboog, pilaar of heliumballonnen zijn in de kleuren van een bedrijfslogo of in de themakleuren van jullie bruiloft. Kijk voor mogelijke ballondecoraties op  de volgende website: www.ballondecoratietilburg.nl

ballondecoraties

D.I.Y.

Ga je liever zelf aan de slag met het aankleden van je bruiloft, feest of evenement? Dat kan natuurlijk ook! In Style Styling & Decoraties biedt opties voor elk budget en daarom kan er ook gekozen worden voor een verhuurarrangement.  Je huurt  de decoraties dan gewoon en brengt ze zelf aan. Naast ons uitgebreide decoratie verhuur assortiment, verkopen wij ook veel hippe artikelen via onze webshop www.instyledecoraties.nl

Contact

Voor meer informatie, vragen of voor het maken van een afspraak bij In Style Styling & Decoraties kun je contact  opnemen door te mailen naar info@instylestyling.com of bellen naar 013 590 61 71.

Openingstijden
 • Maandag :
  09:00 - 17:30
 • Dinsdag :
  09:00 - 17:30
 • Woensdag :
  09:00 - 17:30
 • Donderdag :
  09:00 - 17:30
 • Vrijdag :
  09:00 - 17:30
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten