JDK Bedrijfsdiensten

jdkbedrijfsdiensten.jpg
Informatie
Adres:5015 TG, Tilburg
Geen openingstijden beschikbaar

Vacatures van JDK Bedrijfsdiensten

Over JDK Bedrijfsdiensten

JDK Bedrijfsdiensten is een zelfstandige onderneming die sinds 1990 actief is op het gebied van schoonmaakonderhoud in zowel reguliere schoonmaak als specialistische reiniging.

JDK Bedrijfsdiensten

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Glasbewassing

Door onze jarenlange ervaring, inzet van eigen hoogwerkers en professionele glazenwassers, zijn wij in staat elk willekeurig object te bewassen.

Interieurverzorging

Op het gebied van interieurverzorging kunnen wij kantoren, scholen, flatgebouwen, appartementencomplexen e.d. periodiek onderhouden.

Oplevering nieuwbouw

Bij oplevering nieuwbouw verzorgen wij de schoonmaak van veegschoon tot verhuis klaar. Alles wordt tot in de puntjes spic en span verzorgd.

Vloeronderhoud

Vrijwel alle vloeren kunnen door ons onderhouden worden. Wij sprayen, schrobben, strippen en zetten was op bijna alle mogelijke afwerkingsmaterialen.

Gevelreiniging

Op het gebied van gevelreiniging kunnen wij zowel de particuliere als de zakelijke markt bedienen door inzet van een hoge druk installatie, een straalunit en hoogwerkers. Wij houden milieueisen streng in de gaten en verzorgen de vergunning. Ook verwijderen wij graffiti.

Verhuur hoogwerkers

U bent bij ons aan het juiste adres voor de huur van een hoogwerker met daarbij één van onze eigen medewerkers die deze hoogwerker kunnen en mogen bedienen.

Wij danken onze naamsbekendheid aan kwaliteit- en servicegerichte dienstverlening en de betrokkenheid van de medewerk(st)ers die actief zijn voor ons bedrijf.

JDK Bedrijfsdiensten streeft naar een prettige en leuke manier van samenwerking zowel met onze opdrachtgevers als onze medewerk(st)ers. Door onze korte communicatielijnen kunnen wij snel en adequaat reageren op calamiteiten en eventuele onvolkomenheden.

Tevens staan veiligheid en milieuaspecten bij ons hoog in het vaandel.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten