Jeroen Vos Fotograaf

Jeroen Vos Fotograaf

Enthousiast, creatief en hard werkend. Dat omschrijft mij als fotograaf. Gevoel voor compositie, sfeer, setting en het moment. Dat is het gevoel wat mij drijft en steeds weer uitdaagt.

Interesse? Neem dan contact met me op voor een afspraak op maat of een vrijblijvende offerte.

Portretfotografie

Van baby tot bankdirecteur, van kind tot artiest, van zwangere vrouw tot vriendinnengroepen. Iemand. Van een individuele fotoshoot tot een mega groepsfoto, alles kan! Ik streef naar ontspannen, sprekende foto’s op een geschikte locatie of in de studio.

Bruidsreportage

U heeft uw mooiste dag tot in de puntjes verzorgd en daar kan een reportage natuurlijk niet aan ontbreken. Bij mijn bruidsreportages wil ik de momenten, sfeer en emoties die deze dag zo speciaal maken vastleggen op een spontane en ongedwongen manier. Op deze manier heeft u een blijvende herinnering heeft aan deze bijzondere dag.

Bedrijfsfotografie

Een goede foto zegt iets over de visie van uw bedrijf. Over de mensen, het product of de locatie. Het is een uitdaging om steeds weer een representatieve en sfeerbepalende foto te maken. Ik fotografeer uw productieproces, de producten, uw mensen of uw locatie. Maar ook portretten, bedrijfsevenementen of een beurs behoren tot de mogelijkheden.

Evenementenfotografie

Op zoek naar foto’s van uw concert, wedstrijd, beurs of bedrijfsfeest? Wilt u inspirerende foto’s voor op uw website of presentatie? Het is een kunst om deze gebeurtenissen op een spontane en ongeposeerde manier vast te leggen. Ik verzorg een professionele reportage van uw evenement.

Locatie