Jobba Recruitment

jobba_def.jpg
Informatie
Adres:Ketelhavenstraat 93
Geen openingstijden beschikbaar
Over Jobba Recruitment

Jobba Recruitment specialiseert zich in logistieke – en kantoorfuncties in het MKB. Ze begeleiden werkzoekenden en werkgevers op een open en persoonlijke manier bij het vinden van de perfecte match. Ze ondersteunen in het hele traject: van de eerste selectie tot aan een succesvolle match en toekomst voor beide partijen.

Jobba Recruitment zorgt iedere dag weer voor de verbinding tussen energieke professionals en ambitieuze werkgevers. Want dat vinden zij nou eenmaal het leukst om te doen. En dat doen zij met 35 jaar gezamenlijke ervaring.

Verder kijken dan alleen een cv

Verder kijken dan alleen een cv en echt de tijd nemen voor een persoonlijk en open gesprek; dat is hun aanpak. Door te luisteren naar ieders ambitie, kracht en persoonlijkheid zorgen zij ervoor dat er altijd een juiste match is tussen de kandidaten die ze selecteren en de bedrijfscultuur van de vacatures waarvoor ze naar invulling zoeken. Ze zijn niet van de snelle acties, ze willen écht die klik zien!

Echt persoonlijk contact

Met een klein bureau zorgen ze voor écht persoonlijk contact met hun klanten. Korte lijntjes, openheid en eerlijkheid: Ze geloven dat je hiermee iedereen het beste bedient. Door de jarenlange samenwerking hiervoor, hebben ze onderling aan één woord genoeg. En doordat ze gewend zijn om samen voor dezelfde accounts te werken, springen ze bij waar nodig. Het faciliteren en ontzorgen van iedereen die bij hen binnenkomt staat bij hen op 1. Zo vormen ze samen de betrouwbare partner voor zowel opdrachtgevers als kandidaten uit Tilburg en omgeving.

Wij zijn Jobba

Cindy Naaijkens

Recruitment specialist Cindy heeft 20 jaar wervingservaring in de MKB branche en kent als geen ander de wereld van de heftruckchauffeurs, reachtruckers, magazijnmedewerkers, orderpickers, machine-operators en transportplanners. Ze specialiseert zich bij Jobba daarom ook in logistieke functies in Tilburg en omstreken.

Hanneke van Lier

Met haar tomeloze energie bijt Hanneke zich al meer dan 15 jaar vast in het werven van de beste office-professionals voor haar MKB-klanten in Tilburg en omstreken. Middels haar specialisme in het kantoorsegment voelt zij moeiteloos aan wat een directeur nodig heeft in zijn secretaresse, wanneer een customer service medewerker past bij een afdeling en welke kwaliteiten een front office medewerker nodig heeft om te kunnen floreren als visitekaartje van een organisatie.
Jobba Recruitment / Uitzendbureau
Openingstijden
 • Maandag :
  09:00 - 17:00
 • Dinsdag :
  09:00 - 17:00
 • Woensdag :
  09:00 - 17:00
 • Donderdag :
  09:00 - 17:00
 • Vrijdag :
  09:00 - 17:00
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten