John Beerens Haarstudio

logo-john-beerens.png
Informatie
Adres:Professor Gimbrerelaan 45
Geen openingstijden beschikbaar
Over John Beerens Haarstudio

Bij John Beerens Haarstudio bezoeken dagelijks vele dames en heren de salon. Zij weten dat alle medewerkers zich met veel enthousiasme inzetten om het hun naar de zin te maken. Wil men dezelfde coupe behouden, dan kan dat natuurlijk. Wanneer de klant eens wat anders wil, dan stelt ruime ervaring en deskundigheid hun in staat het juiste, maar ook eerlijke advies te geven om het gewenste kapsel te creëren.

John Beerens Haarstudio staat voor kwaliteit. Ook al heeft deze salon al een goede reputatie, toch vinden zij dat het altijd beter kan. Kennis en ervaring zijn twee erg belangrijke elementen. De klant stelt immers steeds hogere eisen. In John Beerens Haarstudio zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwe trend en technieken op gebied van knippen, kleuren en extensions zetten. Het team van John Beerens Haarstudio bezoekt daarom ook regelmatig seminars, trainingen, beurzen en shows.

John zelf heeft nationaal en internationaal bekendheid verworven. Zowel in kappers- als in consumentenbladen is zijn gezicht bij regelmaat te zien. Hij behaalde het Nederlands Kampioenschap salonkapper damesvak. Hij werkte mee aan Holland’s Next Topmodel en had zijn eigen TV programma John Beerens’ Salon Takeover. Daarom doen collegakappers in de wijde omgeving vaak beroep op zijn deskundigheid en heeft John zijn eigen Trainingsinsituut gemaand JB Acadamy.

Om onze klanten op alle vlakken de beste service te bieden zijn er meerdere topmerken voor de thuisverzorging van het haar verkrijgbaar bij John Beerens haarstudio. Wij verkopen uiteraard de producten waar u in de salon mee behandeld wordt, namelijk CHI, J Beverly Hills, Biosilk, British Hair, Waterclouds en Great Lengths. U kunt dus voor al u favoriete haarverzorgingsproducten terecht bij John Beerens haarstudio!

John Beerens webshop 

De klanten die tegenwoordig een bezoek brengen aan John Beerens Haarstudio, zijn afkomstig uit heel Nederland. Zij komen voor een mooi kapsel en een prettige service graag naar Tilburg. Of men daar nu wat verder voor moet rijden of niet, er wordt een gezellig dagje uit van gemaakt. Naar aanleiding hiervan kregen we meer en meer de vraag of we de haarverzorgingsproducten die we in de salon verkopen ook thuis kunnen laten bezorgen. Omdat je producten tussen de haarbehandelingen door ook op kunnen gaan, ben je niet altijd in de mogelijkheid om naar de salon te komen. Dat was het begin van JohnBeerens.com, de Beautywebshop die nu al 10 jaar bestaat. Zo kan iedereen de zijn/haar favoriete producten gewoon thuis geleverd krijgen. Bestel makkelijk en snel op JohnBeerens.com, voor 22:00 besteld, morgen in huis en vanaf €35 euro gratis verzenden in Nederland en België!

Bent u op zoek naar haarverzorging, huidverzorging, make-up en/of andere beautyproducten? Kijk dan snel op de website van John Beerens.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten