JohnBeerens.com Beautywebshop

stagiair BRAVE Hairstyling

JohnBeerens.com Beautywebshop

De JohnBeerens.com beautywebshop is opgericht op 1 mei 2004  door John Beerens, een van Nederlands bekendste kappers. John Beerens is onder meer bekend van de RTL 5 tv programma’s, John Beerens Salon Takeover en Holland’s Next Topmodel.

De beautywebshop bestaat uit meer dan 10.000 haar, huid, make-up en gezondheidsproducten van high end merken zoals CHIFarouk Royal TreatmentBiosilkPayotSkeyndorTIGI en nog veel meer topmerken. Wanneer u op zoek bent naar kwalitatieve haar, huid, make-up en gezondheidsproducten dan bent u bij JohnBeerens.com aan het juiste adres.

De beautywebshop levert zowel aan de consument als aan professionals. Dus bent u een haarstylist, schoonheidsspecialist of heeft u een andere baan in de beautybranche, ga dan naar onze beautywebshop voor professionals.

Wij wensen u veel shop plezier op dé beautywebshop van Nederland, JohnBeerens.com. Wanneer u vragen heeft neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij zullen u helpen met het maken van de juiste keuze!

foto-pand

Locatie