Justlogic B.V.

Naamloos-9.png
Informatie
Adres:5051VB, Goirle
Geopend vanaf 08:30
Over Justlogic B.V.

Uitzendbureau Justlogic is een betrekkelijk nieuwe ‘speler’ op de markt, zoals dat zo mooi heet. Maar de mensen achter Justlogic bulken van de ervaring op uitzendgebied. Niet alleen op het gebied van uitzenden, maar ook op het gebied van inlenen. Justlogic kent dus beide kanten van het verhaal. Hierdoor snappen zij veel beter waar het écht om draait. Zo kan Justlogic de juiste dingen doen om zowel werkgever als werkzoekende optimaal te bedienen.

Over Justlogic B.V.

Justlogic is aangesloten bij de NBBU en heeft de juiste NEN-certificering, dat vindt Justlogic een basisvereiste. Veel belangrijker vinden zij het feit dat zij werken met mensen met veel uitzendervaring. Mensen die bovendien graag met en voor mensen werken, die persoonlijke aandacht geen tijdverspilling, maar een verrijking van hun werk vinden. Zowel richting werkgevers als werkzoekenden. Zeven dagen in de week, met altijd een passend antwoord paraat.

Dat wat de gevestigde orde roept in uitzendland, doet Justlogic gewoon. Zowel voor opdrachtgevers als uitzendkrachten. Omdat Justlogic persoonlijke aandacht en oprechte interesse eigenlijk gewoon logisch vindt.

Wat maakt Justlogic zo bijzonder?

Dat is wat Justlogic bijzonder maakt: onze menselijke benadering. Justlogic weet niet alleen ieders naam, maar ook ieders ambitie, drijfveren en de sterke en zwakke punten. Daardoor kunnen zij veel betere matches maken tussen werkgevers en werkzoekenden. Ook is Justlogic 24/7 bereikbaar voor uitzendkrachten en klanten, ook heeft Justlogic oog voor kwaliteit en investeren zij in talent.

justlogic B.V.

 

Openingstijden
 • Maandag :
  08:30 - 17:30
 • Dinsdag :
  08:30 - 17:30
 • Woensdag :
  08:30 - 17:30
 • Donderdag :
  08:30 - 17:30
 • Vrijdag :
  08:30 - 17:30
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten