Kinderstad

KIND_12455_Kinderstad_logo_definitief-RGB
Informatie
Adres:Ringbaan Oost 240
Vandaag geopend tot 18:30

Vacatures van Kinderstad

Over Kinderstad

Bij ons is iedereen welkom. Op onze 14 maatschappelijke kinderopvanglocaties en 16 openbare basisscholen in Tilburg en omgeving laten we kinderen én medewerkers groeien tot de mooiste versie van zichzelf!

We doen het samen

Samen halen we iedere dag het beste uit de kinderen. Samen spelen, (op)groeien, ontwikkelen, ontdekken, leren, vriendschappen sluiten; bij Kinderstad zorgen onze pedagogisch professionals en leerkrachten voor een stevige basis. Wij bieden op onze kinderopvanglocaties en basisscholen een veilige, vertrouwde én inspirerende omgeving. Zo kan een kind de wereld én zijn of haar vaardigheden ontdekken.

Goed, beter, best

Kwaliteit vinden wij belangrijk. Bij alles wat we doen denken we na over hoe we dat het beste kunnen bereiken. Hoe zorgen we voor de juiste scholing van pedagogisch professionals en leerkrachten? Op welke manier geven we les en begeleiden we kinderen? Hoe richten we de ruimtes in, zodat kinderen zich prettig voelen en uitgedaagd worden? Wat voor (les)materialen gebruiken we? Als je kiest voor Kinderstad, kies je voor kwaliteit. We doen ons best om een fijne omgeving te bieden waarin kinderen én medewerkers zich goed kunnen ontwikkelen.

Groei je met ons mee?

Door het beste uit de pedagogisch professionals en leerkrachten te halen, helpen we kinderen om te groeien en ontwikkelen. Kinderopvang en primair onderwijs werken daarom nauw samen en dit zal de komende jaren alleen maar versterkt worden. Kinderen komen bij Kinderstad vaak als baby binnen, groeien door tot peuter, kleuter en tiener. Wanneer ze vertrekken, zijn het scholieren in de dop, klaar voor de volgende stap. Trots op wat ze de afgelopen jaren gezien, ervaren en geleerd hebben. Klaar voor een mooie toekomst.

Bekijk al onze kinderopvanglocaties en basisscholen op onze website www.bijkinderstad.nl

Openingstijden
 • Maandag :
  07:30 - 18:30
 • Dinsdag :
  07:30 - 18:30
 • Woensdag :
  07:30 - 18:30
 • Donderdag :
  07:30 - 18:30
 • Vrijdag :
  07:30 - 18:30
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten