Kinderstad Tilburg

Kinderstad.jpg
Informatie
Adres:Ringbaan Oost 240
Gesloten
Over Kinderstad Tilburg

Kinderstad is een professionele kinderopvangorganisatie voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Onze locaties liggen verspreid in Tilburg, je vindt altijd wel een passende locatie bij je in de buurt. Voor zowel kinderdagopvang, peuteropvang als buitenschoolse opvang ben je bij ons aan het juiste adres.

Hoe fijn is het als je kind jarenlang op dezelfde vertrouwde locatie terecht kan om spelend te leren? Waar het ontdekt wat vriendschap is – ontdekt wat bij hem/haar past. Waar je kind gezien worden door een deskundig team. Bij Kinderstad is die ruimte er voor je kind en voor jou als ouder.

Welkom op de Kinderstad Campus

Ouders die bewust kiezen voor opvang op één plek, dichtbij school zullen zich thuisvoelen op onze Kinderstad Campuslocaties, dichtbij of vaak in de school gevestigd. Van baby af aan zijn kinderen hier vertrouwd en groeien hier letterlijk en figuurlijk op met kinderen uit hun buurt. Dezelfde kinderen waar ze straks mee naar school en de (sport)vereniging gaan. Als je zwanger bent lijkt de schoolfase nog ver weg maar doordat je baby’tje hier vanaf dag 1 vertrouwd is met de omgeving en met de kinderen en volwassenen op de campus is de stap naar school straks een stuk makkelijker. Bovendien wordt je kindje hier heel goed gevolgd en begeleid door onze warme en deskundige pedagogisch professionals. Docenten hebben nauw contact met onze kindcentra waardoor ze je kindje al goed kennen als het start in groep 1. Ontdek snel of er een locatie bij jou in de buurt zit.

Een thema bso voor iedereen!

Kinderen die graag extra uitgedaagd worden na school en passie hebben voor sport, outdoor, cultuur of creativiteit zullen zich helemaal thuisvoelen bij onze thema bso’s. We hebben 4 sport-bso’s verspreid over de stad, een unieke outdoor bso en zelfs een urban bso in het Spoorpark voor stoere jongens en meiden van 8 jaar en ouder. Liever creatief bezig? Dat kan ook, bij onze cultuur bso’s in het centrum en in de Reeshof. Bekijk al onze thema bso’s.

We heten je van harte welkom op onze locaties!

Openingstijden
 • Maandag :
  07:30 - 18:30
 • Dinsdag :
  07:30 - 18:30
 • Woensdag :
  07:30 - 18:30
 • Donderdag :
  07:30 - 18:30
 • Vrijdag :
  07:30 - 18:30
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten