KingCashShop Tilburg

logo-kcs.jpg
Informatie
Adres:5038WJ, Tilburg
Vandaag geopend tot 18:00
Over KingCashShop Tilburg

Ben jij op zoek naar een pandjeshuis in Tilburg? Of een product dat nergens meer te vinden is en ben je ten einde raad? Welkom bij KingCashShop! Zij zijn een detailhandel die gericht is op de inkoop en verkoop van goederen. Hét pandjeshuis in het centrum van Tilburg!

Inkoop

Consumenten kunnen bij dit bedrijf hun gebruikte goederen mits ze in goede staat zijn verkopen. Hier kun je direct cash geld voor ontvangen! Ook bieden ze hun klanten een breed assortiment aan, welke met veel zorg verkocht wordt. King Cash Shop heeft een breed assortiment met voor ieder wat wils! Van electronica tot aan muziekinstrumenten: ze bieden het aan. Om zich te distantiëren van andere Pandjeshuizen hebben zij een garantielabel die gedurende 1 jaar naar koop geldt. Hiermee stellen ze de kwaliteit van hun goederen garant!

KingCashShop koopt diverse producten in. Een greep uit de producten die ze inkopen: audio, dvd-spelers, games, gereedschap, gouden sieraden, horloges, computers, lcd’s, plasma’s, muziekinstrumenten, cd’s, dvd’s, huishoudelijke artikelen, fietsen, scooters, camera’s, laptops, pda’s, gsm’s, goud, telecom en ga zo maar door.

Goud inkoop

King Cash Shop koopt ook je oude sieraden, heel of kapot, sloopgoud, tandartsengoud, gouden munten, gouden horloges enz.

Terugkoop

In hun vestiging is het mogelijk om jouw spullen aan te bieden en deze terug te kopen. Je krijgt van hun tijdelijk contant geld voor je product. Je hebt de mogelijkheid om het product binnen een termijn terug te kopen. Mocht de eerste terugkoop termijn te kort zijn is verlengen mogelijk. Ben je niet in staat om het product binnen de afgesproken terugkoop termijn af te halen, wordt dit verkocht in de winkel. Kijk voor alle voorwaarden hier.

Verkoop

Consumenten kunnen bij King Cash Shop hun gebruikte goederen, mits ze in goede staat zijn, verkopen. Hier kun je direct cash geld voor ontvangen. Ook hebben ze een breed assortiment voor consumenten. King Cash Shop heeft een breed assortiment, zo breed dat er voor iedereen wel wat tussen zit. Van electronica tot aan muziekinstrumenten: ze bieden het aan. Om te distantiëren van andere Pawnshops hebben ze een garantielabel dat gedurende 1 jaar naar koop geldt. Hiermee garanderen ze kwaliteit van hun producten!

Nog niet overtuigd? Ga dan eens langs in de Shop op de koningsplein 214-215 en vertellen zij je meer over de producten en over het concept. Om met hun in zee te kunnen gaan dien je 18 jaar of ouder te zijn en je te kunnen legitimeren door middel van paspoort, rijbewijs, gemeentelijke identiteitskaart of vreemdelingenpas.

Kijk voor een greep van hun producten ook eens in de webshop.

Openingstijden
 • Maandag :
  13:00 - 18:00
 • Dinsdag :
  11:00 - 18:00
 • Woensdag :
  11:00 - 18:00
 • Donderdag :
  11:00 - 18:00
 • Vrijdag :
  11:00 - 18:00
 • Zaterdag :
  11:00 - 17:00
 • Zondag :
  Gesloten