Klooster Nieuwkerk Goirle

klooster-nieuwland-goirle.jpg
Informatie
Adres:Nieuwkerk 2
Geopend vanaf 10:00

Vacatures van Klooster Nieuwkerk Goirle

Klooster Nieuwkerk Goirle
Fulltime
Klooster Nieuwkerk Goirle
Fulltime
Over Klooster Nieuwkerk Goirle

Klooster Nieuwkerk Goirle is een unieke plek. Met respect voor de natuur, kun je in dit prachtige klooster en het bijbehorende landgoed bourgondisch genieten! Of je nu gaat vergaderen in één van de unieke ruimtes, je (trouw)feest geeft in de sfeervolle tuin, een nachtje gaat logeren in de sfeervolle hotelkamers na een lange fietstocht of gewoonweg komt genieten van een hapje en drankje in het boscafé.

Slapen

Klooster Nieuwkerk Goirle beschikt over twintig prachtige hotelkamers die met gevoel voor stijl ingericht zijn: gerenoveerd met oog voor de geschiedenis én voor het heden, waardoor alle kamers van alle luxe zijn voorzien. Elke kamer heeft een eigen intieme sfeer gekregen met mooie zachte kleuren. Geen enkele kamer is hetzelfde waardoor elke overnachting een unieke ervaring wordt.

Vergaderen

Vergaderen midden in de natuur, in een voormalig klooster, ver van alle drukte, maar wel voorzien van alle moderne faciliteiten; dan haal je toch meer uit zo’n vergadering dan dat je voor de zoveelste keer naar een suffige en sfeerloze ruimte gaat bij een van die vele hotelketens. En het mooiste is; als je eenmaal bij hen vergaderd hebt, dan wil je niet meer anders.

Feesten en gelegenheden

Als je een feest op een locatie houdt, doe je dat met een duidelijke reden. Je wilt er namelijk iets speciaals van maken; een mooie herinnering voor degene waarvoor het feest is maar net zo goed ook voor alle gasten. In de aanloop naar het feest nemen zij daarom ruim de tijd om precies te weten te komen wat je allemaal wilt, wat er mogelijk is en hoe ze dan dit feest tot iets onvergetelijks kunnen maken.

Eten en drinken

Bij een Bourgondisch leven hoort eten en drinken. De centrale ruimte in het klooster is het boscafé. Deze dient enerzijds als receptie en anderzijds als café/lounge. Bij binnenkomst weet je dus meteen waar je moet zijn als je na afloop van een vergadering nog een drankje wilt nuttigen. Maar ook al die wandelaars en fietsers die het klooster dagelijks passeren, komen graag even binnen om te genieten van een lekker hapje en een drankje.

Openingstijden
 • Maandag :
  10:00 - 22:00
 • Dinsdag :
  10:00 - 22:00
 • Woensdag :
  10:00 - 22:00
 • Donderdag :
  10:00 - 22:00
 • Vrijdag :
  10:00 - 22:00
 • Zaterdag :
  10:00 - 22:00
 • Zondag :
  10:00 - 22:00