Kok Verhoeven

KV.jpg
Informatie
Adres:5014DC, Tilburg
Gesloten

Vacatures van Kok Verhoeven

Over Kok Verhoeven

Kok Verhoeven is een bijzonder restaurant in hartje Tilburg. Hun keuken staat onder leiding van Hans Verhoeven die met zijn passie voor koken steeds weer nieuwe gerechten en smaakcombinaties creëert. Naast de diverse visspecialiteiten met in het bijzonder de Fruits de Mer serveren zij ook heerlijke vlees-, en vegetarische gerechten. Hun gerechten worden ook bepaald door seizoensspecialiteiten.

Restaurant

Het nieuwe gedeelte van Kok Verhoeven is ingericht als restaurant. Luxe, warme ambiance, avondvullend tafelen, tafellinnen, mooie producten zijn hier de sleutelwoorden. Wat je al meerdere jaren kent van Kok Verhoeven wordt in hun restaurant gedeelte verder ontplooit. King krab, Iberico ham, kalfszwerik, coquille St. Jacques, zeeduivel, griet, tournedos zijn een aantal grepen van hun Restaurantkaart. Bekijk de menukaart van hun restaurant.

Kok verhoeven

Brasserij

Toegankelijkheid, lekker eten, goede service en genieten in een ongedwongen sfeer zijn een aantal sleutelwoorden voor hun Brasserij. Op de kaart (klassieke) voorgerechten zoals een carpaccio, compositie van garnalen, sashimi en sushi. Een mooie kogelbiefstuk, scampi, tonijn en piepkuiken zijn gerechten die u als hoofdgerecht kunt verwachten. Bekijk ook de menukaart van de brasserij.

Borrel

Zakelijk een afspraak of gewoon bijkletsen met vrienden? Dat kan in het Borrel gedeelte van Kok Verhoeven. Ze serveren diverse wijnen per glas, hun bediening adviseert je graag. Tevens een kleine kaart met een oester, scampi in tempura, rundvlees bitterbal of garnalenkroketjes.

Kok Verhoeven

Feest

Iets te vieren en daarvoor op zoek naar een leuke locatie? Kok Verhoeven is trouwlocatie. Een ook voor andere gelegenheden zijn er tal van mogelijkheden. Hiervoor maken ze graag een offerte op maat nadat ze in een persoonlijk gesprek jouw wensen hebben gehoord.

Openingstijden

Borrel en Brasserij
Dagelijks van 11.00-01.00 uur, keuken geopend tot 22.00 uur.

Restaurant
Maandag t/m zaterdag van 12.00-01.00, keuken geopend tot 22.00 uur.

Openingstijden
 • Maandag :
  12:00 - 01:00
 • Dinsdag :
  12:00 - 01:00
 • Woensdag :
  12:00 - 01:00
 • Donderdag :
  12:00 - 01:00
 • Vrijdag :
  12:00 - 01:00
 • Zaterdag :
  12:00 - 01:00
 • Zondag :
  Gesloten