Kolibrie HRM voor Horeca

Kolibrie
Charles Stulemeijerweg 5
5026 RS  Tilburg
013 549 9100

info@kolibrie.nl

Kolibrie HRM voor Horeca

Kolibrie is marktleider op het gebied van payroll en HRM in de horeca en onderscheidt zich door maximale openheid en eerlijkheid, zonder kleine lettertjes. Als sociaal maatschappelijk betrokken werkgever biedt Kolibrie de allerbeste zorg en arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers. Kolibrie biedt naast payroll ook HRM diensten en Werving & Selectie aan.

HRM diensten: Happy People

De nieuwe generatie medewerkers hecht steeds meer waarde aan flexibel werken, vrije tijd en ontwikkeling van zowel zichzelf als het bedrijf. De moderne werkgever is dan ook een inspirator die leiding geeft op basis van talenten.

Met deze talenten moet een werkgever aan de slag door meer aandacht te besteden aan de ontwikkeling van zijn/haar medewerker. Bent u in staat de juiste mensen aan te trekken, te ontwikkelen en gelukkig te maken? Kolibrie adviseert, traint en coacht ondernemers op het gebied van geluk op de werkvloer. Want: Happy people, better for business. Voor meer informatie: kolibrie.nl/hrm-diensten.

Werving & Selectie

Het werven en selecteren van de juiste medewerkers is vaak een regelrechte uitdaging. U zoekt iemand die geschikt is voor de functie en tegelijkertijd past binnen uw bedrijf. De uitdaging voor werkzoekenden is juist een geschikte baan te vinden.

Vanuit deze uitgangspunten heeft Kolibrie een uniek Werving & Selectie portal ontwikkeld. Een uiterst gebruiksvriendelijk platform voor werkgevers en werkzoekenden, waarbij competenties en talenten dienen als uitgangspunt voor de juiste match. Voor meer informatie: kolibrie.nl/werving-selectie

Locatie