Koning Willem II stadion congres & evenementen

koning.jpg
Informatie
Adres:Goirleseweg 34
Geen openingstijden beschikbaar
Over Koning Willem II stadion congres & evenementen

Deze unieke locatie in Tilburg is uitermate geschikt voor vergaderingen of feesten. Voor zowel de zakelijke- als privésfeer heeft het stadion goed geoutilleerde ruimten met een sfeervol karakter. Een bijeenkomst op sportieve grond biedt jouw gasten een uniek samenkomen, of je nu inspiratie zoekt voor je zakelijke meeting of een bijzondere locatie voor een groot of klein feest; het Koning Willem II Stadion in Tilburg geeft je alle mogelijkheden.

Bonheur Horeca Groep

Het Willem II stadion valt onder de Bonheur Horeca Groep. Bonheur Horeca Group heeft voor ieder moment van ontmoeten, vieren en zakendoen een passende locatie. Met maar liefst zeven unieke locaties in Tilburg, ieder met een eigen karakter en sfeer maar allen gestoeld op dezelfde basis, hebben ze altijd een locatie die past bij het moment.

Willem II Stadion

Vergaderen op de middenstip

Een vergadering of zakelijk feest wordt bij het Koning Willem II Stadion in Tilburg een sfeervolle en prettige aangelegenheid, gezien de service en topkwaliteit van het Stadion. Toegang tot wifi, rustige en goed geoutilleerde vergaderruimten en een sfeervol restaurant bieden jou en je gasten een goed bereikbare en sportieve plek voor een vergadering of viering op maat!

Het stadion voor alle verenigingen

Een vergadering voor leden, een feest of presentaties van jouw vereniging zijn bij het Koning Willem II Stadion tegen scherp tarief te organiseren. De sfeervolle ruimten, verzorgd met alle technische benodigdheden, bieden zij graag aan voor verenigingen en stichtingen (non-profit). Met de excellente service van Bonheur Horeca Groep is jouw samenkomen op een unieke plek in Tilburg helemaal compleet.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten