Koninklijke Van Eerd

vaneerd-1.jpg
Informatie
Adres:Wolterbeekstraat 30
Geen openingstijden beschikbaar
Over Koninklijke Van Eerd

Koninklijke Van Eerd maakt vouwkartonnen verpakkingen van hoge kwaliteit. Dat doen ze met veel aandacht de klanten uit de farmaceutische industrie. Daarbij levert iedere medewerker een belangrijke bijdrage: we all care.

Over Koninklijke Van Eerd

Van Eerd is een familiebedrijf dat in 1919 is opgericht als handelsdrukkerij in de binnenstad van Tilburg. In 1977 verhuisde het bedrijf naar de locatie waar ze nog steeds gehuisvest zijn. In 1960 verwelkomden ze de eerste farmaceutische klant. Dat bleek zo’n succes dat ze besloten tot specialisatie in verpakkingen voor de farmacie. Sinds 1987 bestaat het klantenbestand van het Tilburgse bedrijf uitsluitend uit farmaceutische bedrijven. In de periode daarna groeide het bedrijf sterk. Zo steeg het personeelsbestand van vijftig medewerkers in 1995 naar ruim 130 medewerkers in 2020. Om die groei bij te benen waren meerdere verbouwingen en veel investeringen in machines, automatisering en infrastructuur noodzakelijk. Van Eerd beschikt over een modern machinepark en een ver doorgevoerde automatisering. Voor veel klanten zijn ze ‘certified supplier’. Van Eerd gaat voor continuïteit en ze zijn een betrouwbare, proactieve partner.

Op 1 december 2019 bestond het bedrijf 100 jaar. Hiervoor ontving het bedrijf het Predicaat Koninklijk, een eretitel die veel voor Van Eerd betekent en waar ze bijzonder trots op zijn. Het is een bekroning op het werk van iedereen die zich inzet of heeft ingezet voor Koninklijke Van Eerd.

Because we care

Leveren aan de farmacie brengt extra grote verantwoordelijkheden met zich mee. De klanten van Van Eerd besteden veel zorg aan de productie van geneesmiddelen. Met diezelfde zorg maakt Van Eerd de beste verpakkingen daarvoor.

We take care of business

Van Eerd levert foutloos, snel en op tijd. De processen en organisatie voldoen volledig aan de GMP-normen, maar een goede leverbetrouwbaarheid en kwaliteit is in de ogen van Van Eerd niet voldoende. Samen met de klanten werken ze continu aan verbeteringen en besparingen.

Werken bij Van Eerd

Alle collega’s leveren een bijdrage aan het product en dat doen ze allemaal met het hetzelfde doel: een tevreden klant. Van Eerd besteedt daarom veel aandacht aan de ontwikkeling van medewerk(st)ers. Korte communicatielijnen en een goede overlegstructuur op alle niveaus dragen bij aan het teamgevoel.

Wil je voor Koninklijke Van Eerd werken? Ze hebben regelmatig vacatures. Kijk op de website ‘Werken bij Van Eerd’.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten