Kopak Print & Mail

Logo-Kopak.jpg
Informatie
Adres:5047RE, Tilburg
Gesloten
Over Kopak Print & Mail

Kopak Direct Mail zorgt ervoor dat al uw communicatie-uitingen op tijd, professioneel én gepersonaliseerd op de juiste plaats bezorgd worden. Wij geven u graag een passend advies over printen & drukken, direct mail, fulfilment en cross media. Wij hebben hoogwaardige apparatuur, software én jarenlange ervaring in huis om u te ondersteunen en te begeleiden. Terwijl u zich met uw corebusiness bezighoudt, is het onze ambitie uw bereik en respons te vergroten en uw kosten te verlagen.

Direct mail

Geadresseerde en gepersonaliseerde post, onderscheidend, op tijd en goed verzorgd is nog steeds een krachtig communicatiekanaal. Ook binnen de hedendaagse crossmedia. De response op direct mail laat eenvoudig meten wat het effect ervan is en of de investering zich daarmee terugverdient. Direct mail vraagt om inventiviteit en flexibiliteit. Dat is precies wat u van direct mailspecialist Kopak kunt verwachten.

Printen en drukken

Kopak heeft geïnvesteerd in uitstekende printers, zodat we dé printspecialist kunnen zijn. Hebt u zwart/wit, fullcolour en/of gepersonaliseerd printwerk nodig? Alles wat op papier moet komen, verwerkt Kopak met een hoogwaardige kwaliteit.

Hebt u een grote oplage, dan is drukken veelal het beste alternatief. Kopak levert ook alle vormen van drukwerk. Wij hebben daarvoor goede samenwerkingsverbanden met leveranciers. Hierdoor kunnen wij, passend bij uw product, de juiste leverancier vinden. Na uw bestelling heeft u nergens geen omkijken meer naar.

Fulfilment

Kopak heeft uitstekende mogelijkheden om uw producten op voorraad te houden: van briefpapier en visitekaartje tot marketing- en webshopartikelen. Op afroep versturen we de bestelling naar u of uw afnemers. De juiste artikelen bezorgen wij op het juiste moment én op het juiste adres.

Crossmedia

Wilt u succesvol cross media inzetten? Dan is Kopak hierbij uw partner. Met onze ruime ervaring en geavanceerde software zijn wij prima in staat uw campagnes cross mediaal uit te voeren. Dankzij een optimale benutting van alle mediakanalen zorgen Cross media voor een grote respons én dragen ze bij aan klantenbinding. U bespaart tijd, geld en zorgen, omdat Kopak u begeleidt bij het gehele traject van advies en uitvoering tot het up to date houden van uw database en evaluatie.

 

Openingstijden
 • Maandag :
  08:00 - 17:00
 • Dinsdag :
  08:00 - 17:00
 • Woensdag :
  08:00 - 17:00
 • Donderdag :
  08:00 - 17:00
 • Vrijdag :
  08:00 - 17:00
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten