KraftBier

logo-kraftbier.jpg
Informatie
Adres:Spoorlaan 350
Opent zaterdag om 09:00
Over KraftBier

KraftBier staat voor lokaal en puur bier, gebrouwen met passie. Met het oog op het verleden dromen over de toekomst. Bier door en voor Tilburgers. Je vindt hun brouwerij in BANK15 aan de Spoorlaan.

KraftBier

Het is de missie van KraftBier om de Tilburgse brouwerstraditie in ere te herstellen. Eeuwenlang waren er tientallen brouwerijen die de stad voorzagen van het nodige bier. In de twintigste eeuw is dat grotendeels stil komen te liggen. Gelukkig komt daar de laatste jaren weer langzaam verandering in.

Naast stad van ambacht, van innovatie, van cultuur en van creativiteit is Tilburg een brouwersstad. Traditie en innovatie gaan hand in hand. Met respect voor de pioniers die eeuwenlang op Tilburgse grond bier hebben gebrouwen maar met de innovatie en creativiteit waar Tilburg om bekend staat. Er worden onderscheidende, authentieke bieren gebrouwen die simpel zijn van recept maar goed van smaak. Geen fratsen, gewoon goed bier.

KraftBier

De brouwerij

Sinds 2016 heeft KraftBier zich gevestigd aan de Spoorlaan 350 in Bank15. Een creatieve hotspot in een oud bankgebouw. Op de begane grond kun je de brouwerij vinden waar per maand zo’n 2000 liter bier wordt gebrouwen. Iedere woensdag is brouwdag en iedereen is welkom om te komen kijken. Naast brouwerij is er ook een horecagedeelte waar je alle bieren van tap of fles kunt proeven. Combineer een biertje met een lekker hapje uit een van de wisselende keukens!

KraftBier

KraftBier ervaren

KraftBier is verkrijgbaar in de betere biercafé’s in Tilburg. Daarnaast kun je het vinden bij alle slijters in Tilburg. Uiteraard is het bier ook te proeven in de brouwerij. Combineer een proeverij met een rondleiding en proef, ruik en ervaar hoe het ambachtelijke Tilburgse bier gebrouwen wordt. Reserveer via de website van KraftBier.

Openingstijden
 • Maandag :
  09:00 - 22:00
 • Dinsdag :
  09:00 - 22:00
 • Woensdag :
  09:00 - 22:00
 • Donderdag :
  09:00 - 22:00
 • Vrijdag :
  09:00 - 01:00
 • Zaterdag :
  09:00 - 01:00
 • Zondag :
  12:00 - 18:00