Kristels Fashion

kristels-fashion.jpg
Informatie
Adres:Droogdokkeneiland 17
Vandaag geopend tot 17:00
Over Kristels Fashion

Trendsetter in bedrijfskleding. Kristels Fashion kijkt steeds naar de actuele mode maar verliest nooit de functionaliteit uit het oog. Artsen, koks, chauffeurs, verpleegkundigen, tandartsen, pedicures, obers, sporters, bewakers, schoonmakers, chirurgen. Wat zij met elkaar gemeen hebben? Ze zijn allemaal herkenbaar aan hun kleding.

6-stappen plan Kristels Fashion

Bij Kristels Fashion wordt er gestreefd naar perfectie. Daarom maken ze gebruik van een 6-stappenplan om te zorgen voor de beste kwaliteit en service.

1 Inventarisatie & kennismaking

Kristels Fashion begint ieder kledingtraject met het inventariseren van uw wensen, eisen en behoeften. Daarnaast proberen ze een helder beeld te krijgen van beeldvorming rond uw bedrijf. Dat doet het bedrijf door aan tafel te gaan zitten met jouw kledingcommissie of daarvoor aangewezen medewerkers en door de betrokken werkplekken te bezoeken.

2 Samenstelling kledinglijn en stijl 

De kracht van het bedrijf is het treffend samenstellen van een collectie die bij uw onderneming past, zowel in stijl, kleur(en), materialen als in functionaliteit. Een collectie die past in het huidige modebeeld, maar niet trendgevoelig is, de kleding(lijn) moet immers meerdere jaren meekunnen. De kleding wordt exclusief voor jouw onderneming ontworpen waarbij gebruik gemaakt wordt van jouw huisstijlkleuren. Indien de huisstijlkleuren zich hiervoor niet lenen wordt er gezamenlijk naar een juiste oplossing gezocht. Ook zal er een kwaliteitenvoorstel worden gedaan per ontwerp, waarbij gekeken wordt naar de functionaliteit en jouw eisenpakket.

3 Styling

De stylisten maken vervolgens een aantal computerschetsen van de collectie. Daar maken we een overzichtelijke presentatie van met kleur -en kwaliteitsstalen. Zo krijg je een goed beeld van je nieuwe kledinglijn. Daarnaast laat het bedrijf je vergelijkbare voorbeelden zien van collecties die eerder zijn gemaakt om je te wijzen op de grote reeks mogelijkheden.

4 Indicatieve offerte

In deze fase proberen ze te komen tot een uiteindelijke keuze van de ontwerpen. Het bedrijf bespreekt eventuele wijzigingen, aanvullingen en aanpassingen. Daarnaast wordt er nogmaals kritisch naar de samenstelling van jouw collectie gekeken: moeten er items afvallen of bijkomen, of is het wellicht nodig dat er items anders ontworpen worden? Wanneer dat alles is vastgesteld, stelt het bedrijf een voorlopige offerte voor je op.

5 Vervolgtraject

Wil je dat Kristels Fashion alle kledingsets bij uw medewerkers thuis (laten) bezorgen, of geef je de voorkeur aan een centrale afleverlocatie waarvandaan je zelf de logistiek verzorgt? Wil je dat er alleen in Nederland de distributie voor je wordt opgezet, of wil je ook de internationale logistiek geregeld zien? Wil je zelf kleding in voorraad houden, of heb je liever dat Kristels Fashion dat voor je doet? Als je wil kan Kristels Fashion zelfs jouw hele voorraadbeheer voor onze rekening nemen. In dat geval wordt er samen met je bepaald de minimale en maximale voorraad die nodig is, waarna zorg dragen voor het op peil houden ervan. Bovendien kunnen ze voor je de zogenaamde ‘maat forcées’ verzorgen.

6 Definitieve offerte

Als het duidelijk is wat er gemaakt gaat worden, in welke hoeveelheden, op welke manier en met wat voor een vervolgtraject, zullen ze je de definitieve offerte doen.

Openingstijden
 • Maandag :
  09:00 - 17:00
 • Dinsdag :
  09:00 - 17:00
 • Woensdag :
  09:00 - 17:00
 • Donderdag :
  09:00 - 17:00
 • Vrijdag :
  09:00 - 17:00
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten