Kroonstad Support

Nieuwe-logo-Kroonstad-Support.jpg
Informatie
Adres:5015 BK, Tilburg
Gesloten

Vacatures van Kroonstad Support

Over Kroonstad Support

Detacheren – Uitzenden – Payrolling – Werving & Selectie

Kroonstad Support is een jong, fris en ambitieus bedrijf. We zijn anders dan anderen! Dit komt voort uit een bundeling van alle positieve krachten die opgepikt zijn in 20 jaar branche-ervaring bij diverse invloedrijke spelers in de markt. We praten niet als dat niet nodig is, maar luisteren vooral nauwgezet naar de vraag die bij ons wordt neergelegd.

We zijn vindingrijk en denken in oplossingen. Mochten we onverhoopt niet kunnen voorzien in een bepaalde vraag, dan blijven we eerlijk. We willen namelijk problemen oplossen en niet veroorzaken! Hiermee profileert Kroonstad Support zich als een betrouwbare, no-nonsense partner!

Vanzelfsprekend spreken we dus de taal van onze klanten en onze medewerkers. Deze is doorgaans informeel, duidelijk en nuchter. Kroonstad Support beschikt over een compacte organisatie met korte communicatielijnen, waardoor we snel, correct en innovatief kunnen handelen.

Kroonstad Support richt haar pijlen op Kwaliteit, Betrouwbaarheid en Inzet. Aan de hand van deze 3 kernwaarden evalueren we continue het succes van onze dienstverlening. Daar waar nodig vernieuwen we. Op deze manier zijn we steeds alle ontwikkelingen voor.

Als gevolg hiervan hanteert Kroonstad Support een lange termijnvisie. Goed werkgeverschap leidt tot duurzame arbeidsrelaties en een goede dienstverlening tot diepgaande en vertrouwde partnerschappen met onze klanten. Op deze wijze gaat Kroonstad Support voor duurzaamheid en continuïteit! Kwaliteit werkt!

Openingstijden
 • Maandag :
  08:30 - 17:00
 • Dinsdag :
  08:30 - 17:00
 • Woensdag :
  08:30 - 17:00
 • Donderdag :
  08:30 - 17:00
 • Vrijdag :
  08:30 - 17:00
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten