Leef²

Leef²1.jpg
Informatie
Adres:5045ZZ, Tilburg
Geen openingstijden beschikbaar
Over Leef²

Begin 2018 is psychologe Shane Roerdink begonnen met haar vernieuwende praktijk Leef². Met haar visie op de geestelijke gezondheidszorg, werd ze verkozen tot Rabo Starter van het Kwartaal. Shane wil weg met de standaard en vaak onpersoonlijke zorg. Want de mens verdient meer dan dat. Weg van de stempeltjes, diagnoses, hokjes, vaste protocollen en checklists. Iedere persoon is uniek en verdient daarom ook een unieke aanpak.

Unieke aanpak Leef²

Shane Roerdink over haar unieke aanpak: Ik kijk met aandacht naar jou en ik probeer jou helemaal te zien. Ik luister én kijk naar wat je vertelt. Ik kijk én luister hoe je vertelt. Ik kijk én luister naar jouw lichaam én geest. Je praat namelijk met gesproken taal, maar ook met lichaamstaal. Er ligt een schat aan informatie verborgen in ons lichaam, grotendeels onbewuste processen. Ik ga ervan uit dat alles informatie is: je woorden, je toon, je mimiek, je houding, je beweging. En daar maak ik gebruik van in de behandeling om je zo goed mogelijk verder te helpen.
Kortom, we halen dus informatie uit de lichaamstaal en de lichaamshouding en combineren dit met gespreksvoering op bewust en onbewust niveau en oefeningen waarbij we het lichaam inzetten om niet alleen te praten over, maar ook meteen te ervaren.

Kennismaken

Omdat Shane met Leef² een hele andere manier van werken heeft dan reguliere psychologen, mogen mensen eerst langskomen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. “Ik vind het belangrijk dat mensen er een beeld bij kunnen vormen en dat ik kan vertellen waar ik naar kijk en hoe ik werk. Mensen moeten vervolgens zelf de keuze kunnen maken of ze hier voor willen gaan.”

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten