Lekkernij Tilburg

logo-lekkernij-tilburg-def.jpg
Informatie
Adres:Westermarkt 109
Vandaag geopend tot 18:00
Over Lekkernij Tilburg

Lekkernij Tilburg is al ruim 25 jaar een begrip in Tilburg en omstreken. In de winkel op de Westermarkt bent je van harte welkom voor een lekker stukje Hollandse kaas, diverse buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas, diverse huisgemaakte salades en nog vele andere lekkernijen!

Bij Lekkernij Tilburg werken ze alleen met de mooiste dagverse producten van over de hele wereld! Denk hierbij aan Franse kazen, Spaanse hammen of Italiaanse olijven.

Het verhaal van Lekkernij Tilburg

Bij Lekkernij Tilburg – Kaas en Delicatessen hebben ze een passie voor het delen van de liefde voor eten met iedereen die ze ontmoeten. Sinds ze de deuren voor het eerst openden in 2000, zijn ze toegewijd aan het verkopen van producten van de hoogste kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Dankzij voedselbewuste consumenten en geweldige leveranciers, met wie Lekkernij speciale relaties heeft opgebouwd, is de zaak een populaire Delicatessenwinkel geworden. Wat feiten en cijfers op een rijtje. Bij Lekkernij Tilburg verkopen ze maar liefst 24 verse salades, 18 wisselende tapasgerechten, 30 Hollandse kazen, ruim 80 buitenlandse kazen, 50 verschillende vleeswaren, een speciale lijn aan dessertwijnen die perfect passen bij kaas, 30 verschillende bonbons en veel meer. 

Goed om te weten: alle producten die bij Lekkernij in de zaak liggen, kunnen ook op een broodje worden geserveerd.

lekkernij tilburg

Borrelplanken

Ook kun je bij Lekkernij Tilburg terecht voor heerlijke borrelplanken. Ze maken de borrelplanken op maat en hebben mogelijkheden voor twee personen, een gezin, maar ook grote gezelschappen. Daarnaast hebben ze voor iedere portemonnee mogelijkheden.

Webshop

Sinds kort staat ook de webshop van Lekkernij online! Hier kun je de heerlijke producten van de speciaalzaak gemakkelijk online bestellen. Klik hier voor de webshop!

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van actuele acties van de zaak? Volg ze dan vooral via Facebook en Instagram. Bekijk ook de website voor meer informatie.

lekkernij tilburg

Openingstijden
 • Maandag :
  09:00 - 18:00
 • Dinsdag :
  09:00 - 18:00
 • Woensdag :
  09:00 - 18:00
 • Donderdag :
  09:00 - 18:00
 • Vrijdag :
  08:00 - 18:00
 • Zaterdag :
  08:00 - 17:00
 • Zondag :
  Gesloten