Lo-Go Reclame op maat!

Logo3.jpg
Informatie
Adres:5026RN, Tilburg
Gesloten
Over Lo-Go Reclame op maat!

 

Lo-go Reclame op maat is al bijna 30 jaar gevestigd in Tilburg en landelijk actief op het gebied van binnen- en buitenreclame.

Van autobelettering tot textielbedrukking, grote en kleine aantallen, voor bedrijven en particulieren; Ze garanderen altijd een hoog niveau van dienstverlening, scherpe prijzen en uitstekende kwaliteit. Lo-go is ooit gestart met de focus op zeefdruk. Je kunt nog steeds voor deze speciale druktechniek terecht bij Lo-go, als een van de weinige drukkerijen in Nederland. Bovendien werken zij uitsluitend met milieuvriendelijke inkt. Inmiddels is hun aanbod enorm uitgebreid met alle denkbare uitingen op het gebied van signing en werken zij met innovatieve technieken en materialen.

Lo-Go binnen- en buitenreclame

Voor de complete binnen- en buitenreclame van jouw bedrijf of evenement ben je bij Lo-go aan het juiste adres.

Lo-go is een full service organisatie. De werkwijze kenmerkt zich door persoonlijk contact met de klant. Door productie in eigen huis zorgen ze voor het complete traject van ontwerp tot realisatie. Met daarbij een snelle levertijd. Autobelettering van een complete wagenpark op locatie? Geen probleem! Ze denken graag creatief met u mee om samen mooie resultaten te bereiken en voorzien je hierbij van deskundig advies. Ze zijn jouw betrouwbare partner voor signing, hun doel is om je als klant volledig te ontzorgen.

Heb je een speciale wens? Neem dan gerust contact op met Lo-Go en ze zorgen voor een voorstel op maat.

Openingstijden
 • Maandag :
  08:30 - 17:00
 • Dinsdag :
  08:30 - 17:00
 • Woensdag :
  08:30 - 17:00
 • Donderdag :
  08:30 - 17:00
 • Vrijdag :
  08:30 - 17:00
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten