Lobby 20

Havendijk 59
5017 AL  Tilburg
013-8225988

info@lobby20.nl

Lobby 20

Weinig tijd en toch een fit, strak en sterk lichaam? Bij Lobby is dit mogelijk! Onder begeleiding van een gecertificeerde personal trainer en miha bodytec apparatuur volg je een EMS training (Electric Muscle Stimulation). Tijdens deze training draag je een elektrodenvest die, met behulp van elektrische impulsen, acht verschillende spiergroepen stimuleert. In combinatie met diverse oefeningen bereik je een waanzinnig snel resultaat. En dat in slechts 20 minuten per week! Nieuwsgierig? Maak snel een afspraak voor een proefles en ervaar deze waanzinnige techniek!

BEAUTY

Betere contouren, een mooiere spierdefinitie en een reductie van het vetpercentage. Lobby EMS training gaat voor zichtbaar succes op alle gebieden! Je wordt op natuurlijke wijze slanker en steviger.

SPORT

EMS training biedt nieuwe mogelijkheden voor een zeer effectieve en tijdbesparende high performance training. De perfecte methode om al je doelstellingen te bereiken en te behouden!

HEALTH

EMS training activeert en versterkt zelfs de dieper gelegen spier(groepen). Het is bewezen dat dit effectief is tegen (chronische) pijnklachten, zoals bijvoorbeeld rugpijn. EMS training is de weg naar een gezond en sterk lichaam!

Locatie