LOC Brewery

Informatie
Geopend vanaf 17:00
LOC Brewery

Vacatures van LOC Brewery

LOC Brewery
Parttime
Over LOC Brewery

Of je nu op zoek bent naar een goed glas biereen gezellige borrel met vrienden en collega’s of een avond wil proeven van ons uitgebreide bier assortiment en hapjes, bij LOC Brewery zorgen ze voor een onvergetelijke ervaring!

Over LOC Brewery

LOC Brewery is in 2014 ontstaan uit het enthousiasme over ambachtelijk bier. Met beperkte middelen en veel gedoneerde en geritselde spullen, is er in een paar jaar tijd een serieuze brouwerij ontstaan. De hobby werd een passie en de passie werd een serieuze onderneming. Inmiddels brouwen ze eigenzinnige topbieren zonder compromissen en is daarmee onderscheiden in smaak en kwaliteit! De bieren van LOC Brewery gaan de hele wereld over!

Bier menu

In de BrewPup in hartje Spoorzone kun je genieten van de lekkerste speciaalbieren in combinatie met hippe hapjes. Met 21 roterende taps en een koelkast vol met diverse blikken is er genoeg keuze voor iedere bierdrinker. Ben je benieuwd welke bieren ze allemaal hebben? Neem dan snel een kijkje op het bier menu!

Food menu

Naast bieren, kun je bij LOC Brewery ook terecht voor een diner! De keuken is ook een belangrijk onderdeel geworden voor de gasten. De basis van de menukaart is samengesteld op basis van het principe shared-dining, maar gerechten zijn natuurlijk ook gewoon lekker voor jezelf te bestellen. Benieuwd wat er allemaal op het menu staat bij LOC Brewery? Neem dan snel een kijkje op de website!

Evenementen

Bij de LOC Brewery staan ze niet stil. Zo organiseren ze wekelijks leuke en verrassende evenementen. Iedere woensdag organiseren ze een proeverij, deze gehele proeverij is gebouwd rondom een willekeurige biersoort. Elke woensdag krijg je voor €15,- vier tasters en een portie bitterballen.

Meer informatie

Wil je geen enkel nieuwtje missen over? Houd dan zeker de website in de gaten! Volg ze ook op Instagram en Facebook!

 

Openingstijden
 • Maandag :
  17:00 - 23:00
 • Dinsdag :
  16:00 - 23:00
 • Woensdag :
  16:00 - 23:00
 • Donderdag :
  14:00 - 00:00
 • Vrijdag :
  14:00 - 00:00
 • Zaterdag :
  12:00 - 01:00
 • Zondag :
  12:00 - 22:00