Locks & Keys Escape room

lockskeys.jpg
Informatie
Adres:Besterdring 225A
Geen openingstijden beschikbaar
Over Locks & Keys Escape room

Escape rooms zijn flink in opmars in Nederland en dat merken de mannen van Locks & Keys ook. Vooral in Tilburg is het escaperoom-virus uitgebroken. Tilburg staat nog op de (gedeelde) vierde plaats van meeste escaperooms. Na drie succesvolle kamers, zijn de heren druk bezig met hun vierde kamer te realiseren.

Wat is een escape room?

Een escape room is volgens Wikipedia: een interactief spel waarbij een groep mensen in een kamer wordt opgesloten. De deelnemers moeten door middel van het zoeken naar sleutels, codes en aanwijzingen, en door het oplossen van puzzels en raadsels de kamer binnen een bepaalde tijd (meestal een uur) proberen te verlaten.

De trend is overgewaaid vanuit Hongkong en Japan en is gebaseerd op een computerspel dat “Escape the room” heet. Sinds eind 2015 zijn escaperooms ook in Nederland te vinden. In Azië en Amerika hebben escaperooms vaak een horrorthema. In Europa is er in de thematiek van de kamers iets meer verscheidenheid en zijn er bijvoorbeeld ook misdaad, mysterie en detective kamers.

Locks & Keys

Innoveren

Bij Locks & Keys zijn ze continu bezig om innovaties aan de escape rooms toe te brengen. Zo hebben ze met hun eerste kamer, “Het Geheim van Schrobbelèr”, een complete merkbeleving neergezet. Je ervaart de historie van Schrobbelèr en proeft de stad.

Met hun tweede kamer “De Bank” waan je je in een heuse thriller en probeer je een bank te beroven. “De Bank” is een escaperoom die herspeelbaar is. Wat al uniek is voor een escaperoom. Maar dat vonden de heren niet genoeg. Daarnaast hebben zij een primeur te pakken door een jackpot in de kluis te verstoppen. Open je de juiste kluis? Dan mag je het bedrag (wat per deelnemer oploopt) echt houden.

Lcoks & Keys

Tijd voor een enge kamer

Begin 2017 zijn de heren aan de slag gegaan met een derde kamer. Boshut 17, een ‘originele escaperoom”. de originele escaperoom is in Azië begonnen als een enge kamer waar je binnen een uur uit moet ontsnappen. Naar eigen zeggen hebben zij de engste kamer van Nederland neergezet. ‘We willen niet dat je schrikt, maar dat je oprecht bang bent in deze kamer”. Boshut 17 is sinds juni 2017 geopend en wordt nu al ervaren als meest angstaanjagende escaperoom. Durf jij naar binnen?

Relaxte sfeer

Naast de Escape Rooms hebben zij een ruime bar en zitgedeelte waar een heerlijk relaxte huiskamersfeer hangt. Je voelt je er meteen thuis. Daarnaast geven de gastheren en dames je meteen het gevoel je welkom bent. Ze nemen de tijd voor je en geven duidelijke uitleg voordat je de Escape Room begint. Na je Escape Room staan ze voor je klaar om je alle verhalen over je escapeavontuur aan te horen. Bij Locks & Keys krijg je een complete ervaring.

Locks & Keys

Wat als ik NU zin heb in een escaperoom?

Bij Locks&Keys begrijpen we dat je spontaan zin kan hebben in een escaperoom. Wil je weten of je direct een escaperoom kan boeken? Neem dan voor last minute reserveringen telefonisch contact met ons op via 06 – 31 55 57 44. Meer informatie vind je op de website van Locks & Keys.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten