Logistic Force

209736_logisticforce_logo_0811111.jpg
Informatie
Adres:5048 CG, Tilburg
Vandaag geopend tot 17:30
Over Logistic Force

Als professionele dienstverlener in jobcoaching en flexibele arbeid brengt Logistic Force al jaren vraag en aanbod in de transport- en logistieke sector bij elkaar. En met succes!

Door onze brede branchekennis op operationeel niveau, hebben we praktisch inzicht weten te verwerven in het altijd dynamische werkgebied. Daardoor kunnen wij actief meedenken en onze klanten – zowel werkgevers als werknemers – begeleiden in hun zoektocht, zodat de juiste persoon bij de juiste job terechtkomt.

De kracht van mensen!
Wij geloven dat gedreven medewerkers de drijvende kracht vormen achter een goedlopende organisatie. Daarom investeren wij in een uitgebreide werving, selectie en begeleiding van potentiële werknemers, maar hechten we ook veel waarde aan een goed gesprek met de opdrachtgevers. Pas als beide partijen tevreden zijn, is onze missie geslaagd.

Onze Visie & Missie
In de transport- en logistieke sector is menselijk kapitaal van kapitaal belang. Logistic Force investeert in gedreven werknemers. Inlevingsvermogen, jobcoaching, flexibiliteit, betrouwbaarheid en continuïteit zijn onze peilers, met als missie om op professionele maar vooral persoonlijke wijze de juiste werkgevers en werknemers met elkaar in contact te brengen.

De toenemende vergrijzing in combinatie met de verwachte economische groei van de logistieke sector, maakt dat we in deze branche dienen te investeren in het opleiden van nieuwe arbeidskrachten. Logistic Force heeft daarom concepten en producten ontwikkeld om aan deze vraag te voldoen, waaronder het werken & lerenconcept ‘Logistic Force Leerhuis’. Daarnaast brengen we via Logistic Force Academy een breed opleidingsaanbod aan onze huidige uitzendkrachten en nieuwe kandidaten voor een succesvolle carrière.

Logistic Force streeft ernaar voor iedere opdrachtgever en werkzoekende een perfecte match te vinden binnen de transport- en logistieke sector. Om die visie te verwezenlijken, stellen wij de klant centraal en staan wij voor hen 24/7 klaar.

Werknemers

Voor verschillende bedrijven zijn wij op zoek naar enthousiaste werknemers die zich voor de volle 200% inzetten. En gedreven krachten, daar willen we graag in investeren.

Voldoet uw profiel?
Of u nu parttime of fulltime aan de slag wilt, werk zoekt als logistiek manager of vrachtwagenchauffeur, gepensioneerd bent of wilt werken en leren tegelijk: wij begeleiden u in het vinden van de perfecte baan. Uw wensen vormen onze zoekcriteria: Logistic Force biedt dus advies op maat.

Flexibel
Wij vragen onze uitzendkrachten flexibel te zijn, dan mag u dat ook van ons verwachten. Daarom geven we werkgever en werknemer alle vrijheid om de ideale samenwerkingsvorm te kiezen: een vaste aanstelling, detachering of uitzendconstructie, seizoensarbeid, deeltijd of voltijd, jobcoaching of begeleiding et cetera.

Jarenlange ervaring in werving en selectie, een uitgebreid branchenetwerk en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat we voor u een passende baan vinden. Op naar een succesvolle toekomst!

Inlooptijden inschrijvingen
Bij Logistic Force kun je elke dag tussen 09.00 uur en 12.00 uur binnen lopen om je in te schrijven als werkzoekende. Heb je die mogelijkheid niet, maak dan even een afspraak met één van onze bemiddelingscoördinators op telefoonnummer 013- 571 70 48.

Werkgevers

Naar wie bent u op zoek?
Zoekt u iemand voor een maand of voor onbepaalde tijd? Een tijdelijke vervanger, een deeltijder of voltijder, seizoensarbeider of vutter? Bent u op zoek naar iemand met een bepaalde opleiding of wilt u juist iemand intern opleiden? Welke werknemer u ook zoekt, Logistic Force vindt voor u de beste krachten met de gewenste opleiding en ervaring.

Hoe gaan wij te werk?
Voordat we een of meerdere kandidaten aan u voorstellen, heeft er al een uitgebreide selectieprocedure plaatsgevonden. Uw tijd is kostbaar; we plannen daarom pas een kennismakingsgesprek als we geschikte kandidaten gevonden hebben.

Onze krachten gaan voor u werken met een uitzendbeding, waarbij u zelf de samenwerkingsvorm en het tarief bepaalt. Wij zijn flexibel in de overeenkomst ten aanzien van de aanstelling en het aantal uren, gekoppeld aan een passende loonfactor. Bovendien kunt u onder gunstige voorwaarden een kracht overnemen. Bij Logistic Force is het voor werknemers al mogelijk na 400 werkuren over te gaan naar een nieuwe werkgever.

Behalve werving en selectie zijn wij zeer actief in het opleiden en begeleiden van mensen binnen de transport- en logistieke sector. Logistic Force werkt alleen met erkende opleidingsinstanties, zodat u verzekerd bent van gekwalificeerd personeel.

Kijk voor meer informatie op lfacademy.nl of neem contact met ons op: 013 – 571 70 48.

24/7 bereikbaar
Een wereld die zo in beweging is, vraagt om een 24-uursservice. Bij vragen en calamiteiten kunt u altijd bij ons terecht. Bel het nummer van uw dichtstbijzijnde vestiging.

Openingstijden
 • Maandag :
  08:30 - 17:30
 • Dinsdag :
  08:30 - 17:30
 • Woensdag :
  08:30 - 17:30
 • Donderdag :
  08:30 - 17:30
 • Vrijdag :
  08:30 - 17:30
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten