Lokaal Zeven

WhatsApp-Image-2021-05-04-at-14.14.11.jpeg
Informatie
Adres:5038BP, Tilburg
Vandaag geopend tot 23:00

Acties van Lokaal Zeven

Over Lokaal Zeven

Wereldbollen, landkaarten, schoolborden, leesplankjes. De horecazaak – Lokaal Zeven – op het Pieter Vreedeplein in de Tilburgse binnenstad is ingericht als een ouderwets leslokaal. De sfeer van vroeger met de kwaliteit van nu! “Vijfentwintig-plussers herkennen dit”, zegt exploitant Michael Cornelia. “Dit is het gevoel van vroeger.” Cornelia is tien jaar chef-kok bij Café Bolle geweest. “Het werd tijd om iets voor mezelf te beginnen,” besloot hij.

Een plek op het Pieter Vreedeplein is dan niet verkeerd. Winkelend publiek overdag, een terras van ruim honderd stoelen dat het plein verlevendigt en ’s avonds stappers en bioscooppubliek.

De keuken van Lokaal Zeven

Uiteraard heeft Lokaal Zeven ook een keuken voor zowel lunch als diner. Lokaal Zeven heeft verschillende keuzemenu’s en en verrassingsmenu! Er is keuze uit verschillende voorgerechten, soepen, salades, hoofdgerechten en desserts. Ook aan de kleintjes is gedacht met de kinderkaart. Kortom, een allround keuken in het hogere segment van de eetcafés.

Lokaal Zeven is op maandag geopend vanaf 11 uur. Van dinsdag tot en met zaterdag is de zaak om 10 uur open. Op zondag is Loaal Zeven om 11 uur open.

De Lerarenkamer

Boven kan de ‘Lerarenkamer’ worden afgehuurd. De nostalgische Lerarenkamer is de ideale plek voor besloten bijeenkomsten. Denk je aan het geven van een feestje, privé etentje, (afstudeer)borrel, vergadering of andere soort bijeenkomst, in de Lerarenkamer is het mogelijk!

De Lerarenkamer bevindt zich op de eerste etage van Lokaal Zeven. Er is een eigen barvoorziening aanwezig en er bestaan allerlei mogelijkheden met betrekking tot eten en drinken (borrelhapjes, luxe hapjes, walking dinner, tapas, buffetten, etc.). De Lerarenkamer heeft een maximale capaciteit van 85 personen en kan voor elke bijeenkomst naar wens worden ingedeeld. Tevens bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de muziekinstallatie die aanwezig is of kunt je zelf jouw muziek middels cd of iPod/mp3 speler aansluiten. Ook beschikken ze over een beamer die je voor jouw presentaties kunt gebruiken.

De eerste etage is elke donderdagavond geopend. Heerlijk dineren met een prachtig uitzicht over het Pieter Vreedeplein, dat kan! Dus sla het lesboek open en bestel iets voor de korte pauze of zelfs voor het nablijven! Alles kan, alles mag! Reserveren is wel gewenst.

Openingstijden
 • Maandag :
  10:00 - 23:00
 • Dinsdag :
  10:00 - 23:00
 • Woensdag :
  10:00 - 23:00
 • Donderdag :
  10:00 - 23:00
 • Vrijdag :
  10:00 - 23:00
 • Zaterdag :
  10:00 - 23:00
 • Zondag :
  11:00 - 23:00