Magnolia Bloemen

logo-magnolia-bloemen.jpg
Informatie
Adres:5011 KB, Tilburg
Vandaag geopend tot 18:00
Over Magnolia Bloemen

Bij Magnolia Bloemen kun je terecht voor bloemen, bloemen en nog eens bloemen! En daarnaast ook voor alles wat daarmee te maken heeft. Kwaliteit is hier vanzelfsprekendheid, net als het uitgebreide assortiment bloemen uit alle windstreken.

De perfecte bloemen

Voor boeketten, bloem- en/of plantenarrangementen, bruidsboeketten en ook rouwarrangementen ben je bij Magnolia Bloemen aan het juiste adres. Je geeft informatie over kleur, stijl en gelegenheid en zij gaan samen met je op zoek naar de juiste combinatie. Je kunt er ook voor kiezen om ze de vrije hand te geven. Je bent dan verzekerd van een persoonlijk en plantaardig kunstwerk! Met bloemen thuis, of in de zaak, als relatie geschenk, of om de receptie net wat meer sfeer te geven, zij kunnen je hierin adviseren. Daarnaast kunnen zij het ook wekelijks of maandelijks voor je verzorgen.

Webshop

Heb je geen tijd om de winkel te bezoeken? Kijk dan eens op de website van Magnolia Bloemen. Zij hebben namelijk ook een uitgebreide webshop met prachtige boekketten en cadeaus.

Workshops

Het gehele jaar verzorgd Magnolia Bloemen workshops en cursussen bloemschikken. Een leuke manier om creatief bezig te zijn! Ze kunnen voor je ook een workshop op maat maken, zelfs met een heerlijke lunch of diner. Leuk voor een avond met collega’s, vriendinnen of vrijgezellenfeest. Voor meer informatie over deze workshops of cursussen kun je naar de winkel bellen, vraag naar Natasja : 013-4550770.

Sfeerimpressie workshops

Bekijk hieronder de foto’s van de workshop Heerlijke Herfst om een idee te krijgen hoe zo’n workshop eruit ziet en wat voor creaties je kunt maken. Klik op de foto voor een uitvergrote versie.

 

Openingstijden
 • Maandag :
  09:00 - 18:00
 • Dinsdag :
  09:00 - 18:00
 • Woensdag :
  09:00 - 18:00
 • Donderdag :
  09:00 - 18:00
 • Vrijdag :
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag :
  09:00 - 17:00
 • Zondag :
  Gesloten