Mainfreight Transport Tilburg

mainfreight-logo-1.jpg
Informatie
Adres:Marga Klompéweg 11
08:00 - 17:00 uur

Vacatures van Mainfreight Transport Tilburg

Mainfreight Transport Tilburg
Fulltime
Mainfreight Transport Tilburg
Fulltime
Mainfreight Transport Tilburg
Fulltime
Mainfreight Transport Tilburg
Fulltime
Over Mainfreight Transport Tilburg

Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener die klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributieoplossing biedt voor haar klanten. Mainfreight blijft haar wereldwijde positie versterken, met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Amerika, Australië, Azië en Europa. We staan genoteerd op de New Zealand Stock Exchange en werken toe naar onze 100-jarenvisie. Sinds 2019 hebben ze een vestiging geopend in Tilburg. 

Geschiedenis

Mainfreight begon in 1978 haar activiteiten in Auckland, Nieuw-Zeeland en groeide al snel uit tot het meest uitgebreide netwerk van goederenvervoer in het land. In 1984 trok Mainfreight de aandacht door haar eerste internationale vestiging te realiseren.

Het investeren in Australische activiteiten begon in 1989, gedreven door de wens om Nieuw-Zeeland en Australië als één markt te kunnen beschouwen. De aanwezigheid van Mainfreight in Australië werd verder uitgebreid met het aankopen en uitbreiden van vestigingen op strategische locaties.

Met de overname van bedrijven in Azië en de Verenigde Staten werd Mainfreight in 1999 een wereldwijde speler. Het volledige eigendom van onze Aziatische activiteiten werd voltooid in 2007 en vandaag de dag heeft Mainfreight meerdere vestigingen die opereren vanuit China. Door de aankoop van Target Logistics Services in 2007 werd de uitbreiding verder voortgezet in Amerika. Mainfreight USA biedt uitgebreide diensten in de gehele supply chain.

In 2011 nam Mainfreight de Wim Bosman Groep over, waardoor er nieuwe mogelijkheden kwamen om het internationale, wereldwijde netwerk van Mainfreight in heel Europa uit te breiden.

De Cultuur van Mainfreight

“Special people, Special company ” is een uitdrukking die de unieke cultuur van Mainfreight karakteriseert. We hebben een stijl van zaken doen die niet alleen succesvol is in Nieuw-Zeeland, maar over de hele wereld.

Mainfreight is gefundeerd op een 100-jarenvisie. Alle beslissingen worden genomen vanuit de gedachte dat we hier nog 100 jaar zullen zijn. Deze visie beïnvloedt onze aanpak bij het werven en opleiden van teamleden, de relaties met klanten en leveranciers, de groeistrategieën en bij fiscaal en juridische structuren.

Als klant van de Mainfreight Groep kunt u rekenen op:

• Een “alles is mogelijk” houding;
• Een verplichting tot het op tijd en schadevrij leveren van uw vrachtzendingen en tot het snel en eerlijk oplossen van eventuele problemen, wanneer die zich voordoen;
• Verbetering van de service via herinvesteringen in mensen, faciliteiten, apparatuur en technologieën.

We stimuleren interne doorgroeimogelijkheden en moedigen innovatieve, niet-hiërarchische en doorslaggevende ideeën aan. Onze teamleden zien elkaar als familie en eten met elkaar. Tegelijkertijd zijn we gericht op prestaties – elke afdeling rapporteert wekelijks haar resultaten, die beschikbaar en inzichtelijk zijn voor alle teamleden. Individuele verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor de kwaliteit worden versterkt. Kritische prestatie-indicatoren die belangrijk zijn voor onze klanten, zoals foutenpercentages, zijn gekoppeld aan de bonussen voor teamleden. Alle vestigingen van Mainfreight hebben een kwaliteitsbord en worden om de zes maanden geauditeerd.

Openingstijden
 • Maandag :
  08:00 - 17:00 uur
 • Dinsdag :
  08:00 - 17:00 uur
 • Woensdag :
  08:00 - 17:00 uur
 • Donderdag :
  08:00 - 17:00 uur
 • Vrijdag :
  08:00 - 17:00 uur
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten