MamaLoes Babysjop

logo-mama-loes-1.jpg
Informatie
Adres:5051 HJ, Goirle
Vandaag geopend tot 22:00
Over MamaLoes Babysjop

Dagelijks maken zij bij MamaLoes Babysjop duizenden mensen blij. Daar draait alles om voor hen. Mooie babyspullen, eerlijke prijzen, een verrassend assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is, maar ook een topservice en een goede bereikbare klantenservice dragen daar aan bij. Dagelijks staat het team met liefde en plezier voor je klaar. Want zij willen je blij maken met dat waar ze goed in zijn!

Over MamaLoes Babysjop

In December 2009 opende Loes in Goirle de deuren van haar eigen babywinkel. Na 20 jaar ervaring in de babybranche te hebben opgedaan, was de tijd rijp om alle opgedane kennis en ervaring als specialist, ook als moeder van 5 kinderen, beschikbaar te stellen aan eenieder die daar baat bij had. Met de verkoop van de destijds nog nieuwe én gebruikte babyspullen maakten ze vele (aanstaande) ouders en grootouders blij met een unieke aankoop mét service en garantie. Een maandje later volgde ook de officiële opening van de webshop. Die is inmiddels flink uitgegroeid tot het huidige www.mamaloesbabysjop.nl, met zo’n 10.000 babyartikelen op voorraad. Inmiddels worden er alleen nog nieuwe babyspullen verkocht, altijd met een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding. In september 2014 heeft het MamaLoes-team vol trots een tweede MamaLoes Babysjop geopend in Breda en gaan zij dit jaar 2018 hun derde winkel openen in Eindhoven.

Assortiment

Bij MamaLoes Babysjop vind je alles voor je baby en peuter, zowel in de ruime en gezellige winkels als online. Van autostoelen, buggy’s en kinderwagens tot wipstoeltjes, loopstoeltjes en babykamers. Maar ook voor een gegarandeerd succesvol kraamkado ben je bij MamaLoes Babysjop aan het juiste adres. Denk aan prachtige babykleding, vrolijk speelgoed en een uitgebreide lijn verzorgingsartikelen. Een gevarieerd, verrassend en uniek assortiment, van bekende én onbekende merken, maar altijd van de beste kwaliteit en tegen de scherpste prijzen.

Samengevat

Kort samengevat maken ze de kleintjes dus blij door een ruim assortiment met veilige, leuke en mooie babyproducten te bieden, en de klanten door altijd goed advies en een warme service te bieden. Maar ook het team is erg belangrijk voor ze, want samen maken ze het allemaal mogelijk! Bij MamaLoes Babysjop werken vrijwel allemaal mensen met een bijzonder verhaal; mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, op wat voor manier dan ook. Maar met een beetje liefde en aandacht functioneren zij net zoals jij en ik. Benieuwd? Lees de website meer over de manier van sociaal ondernemen.

Openingstijden
 • Maandag :
  09:00 - 22:00
 • Dinsdag :
  09:00 - 22:00
 • Woensdag :
  09:00 - 22:00
 • Donderdag :
  09:00 - 22:00
 • Vrijdag :
  09:00 - 22:00
 • Zaterdag :
  09:00 - 17:00
 • Zondag :
  Gesloten