Koninklijk Tilburgs Mannenkoor Sint Caecilia

Koninklijk Tilburgs Mannenkoor Sint Caecilia

Veel Tilburgers kennen het Koninklijk Tilburgs mannenkoor Sint Caecilia, in de wereld van de mannenkoormuziek een begrip. Het is een koor met een rijke, bijna 140 jaar oude traditie. Het repertoire is uiterst veelzijdig: van klassiek tot modern en in vele talen. Het spreekt vanzelf, dat goed zingen alleen mogelijk is in een koor dat een goede onderlinge sfeer kent. Onder leiding van een inspirerende dirigent en een enthousiast bestuur wordt gezongen op een hoog niveau.

140 jaar jong!

De roemruchte geschiedenis van het koor start in 1877 toen het werd opgericht als onderafdeling van de ‘Zouavenbroederschap Fidei et Virtuti.’

Bij het 75-jarig jubileum in 1952 verwierf het koor het predikaat ‘Koninklijk’. Het koor treedt regelmatig op in Tilburg, in de regio Brabant en verder.

Interesse?

Kwaliteit, gezelligheid en kameraadschap, daar draait het om bij Caecilia. Mannen, die willen zingen en hun stem willen ontwikkelen zijn welkom!

Bezoek ze eens tijdens een repetitie-avond. Op iedere maandagavond vanaf 20.00 uur kun je terecht. Ze repeteren in ‘Het Zuiderkwartier’, Wassenaerlaan 38, Tilburg (naast de kerk van de Trouwlaan).

Er ligt een map voor je klaar, waarmee je de repetitie kunt volgen!

Meer informatie?

Kijk op de website www.sint-caecilia.nl met onder andere de concertagenda. Natuurlijk kun je je vragen ook per mail stellen via info@sint-caecilia.nl.

Locatie