MC²

mc2
Kruisstraat 50
5014 HV  Tilburg
013-5440242

info@mctwee.nl

MC²

Een gezonde geest in een gezond lichaam! Dat is waar wij met cliënten aan werken. Lekker leven, wonen en werken en daar plezier in hebben.

MC² staat voor activerende vormen van cliëntgerichte en op maat gemaakte begeleiding op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Doel is om de cliënt te leren leven, wonen en werken in optimale gezondheid. Hierin ondersteunt MC² niet alleen de cliënt op de eerste plaats, maar in geval van arbeidsgerelateerde klachten ook werkgever en verwijzer.

Door een efficiënte en eigenzinnige mono- en multidisciplinaire aanpak bereikt MC² samen met de cliënt en andere betrokkenen een verbetering in kwaliteit van leven, met óf zonder resterende klachten op psychologisch, somatisch of psychosomatisch gebied. Direct hieraan gerelateerd is de reductie van verzuimkosten en reductie van zorgconsumptie.

De personal touch, de passie van het voltallige MC² – team en het intensieve contact met cliënt, werkgever en verwijzer (mits alle betrokkenen hierin welwillend zijn) staan hoog in het MC²- vaandel en zijn dan ook allesbepalend voor het succes van een behandel- en begeleidingstraject.

Nieuws:
MC2 biedt als service een gratis en geheel vrijblijvend inloopspreekuur aan. Het inloopspreekuur is bedoeld voor iedereen die vragen heeft over lichamelijke en/of mentale klachten en hiervoor (actief) op zoek is naar een gepaste oplossing. Of dit nu bijvoorbeeld fysieke klachten, sombere gevoelens of problemen op het werk betreft, MC² kan je middels dit inloopspreekuur snel en adequaat ondersteunen. Onze psychologen, coach, trainer en oefentherapeut kunnen individueel of juist samen met de cliënt gericht bezig met vraagstukken. MC2 heeft een ISU (een InloopSpreekUur). Check onze site voor meer informatie!

 

Locatie