Meer Succes Online

Meer-Succes-Online.jpg
Informatie
Adres:5021 LL, Tilburg
Opent woensdag om 23:02
Over Meer Succes Online

Bij Meer Succes Online helpen ze zowel starters als groeiende ondernemers met een professionele website en een volledig pakket voor online marketing. Als business partner van Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, begeleiden ze ondernemers bij hun online strategie en geven ze diverse lezingen en cursussen om meer resultaat te krijgen uit de website.

Over Meer Succes Online

Als starter moet je online bij zoveel verschillende bedrijven aankloppen: webbouwers, (online) marketeers én vormgevers. Bij Meer Succes Online doen ze dat anders: ze begeleiden je met een compleet pakket: van “aanpakken” tot “zelf zeer succesvol”.

Meer Succes Online is hét bedrijf waar alles wat je nodig hebt voor je online succes op één plek te vinden is. De Marketing Academie is de plek voor nog meer succes met online trainingen, whitepapers en handige tools. En weet je iets niet, dan stel je het eenvoudig via mail of WhatsApp aan de marketeers. Dat doe je al voor een vast laag bedrag per maand.

Zo wordt het voor jou een stuk makkelijker gemaakt en kan jij je focussen op hoe je je bedrijf tot een echt succes kan maken. Natuurlijk bouwen wij het liefst jouw website, maar wil je liever zelf je website bouwen dan heeft Meer Succes Online ook daar de oplossing voor.

Samen website bouwen

Tijdens de cursus samen website bouwen bouw jij je website in één dag en leer jij hoe je je website kan onderhouden en verbeteren. In een klein groepje van maximaal 6 personen ga jij aan de slag met het bouwen van je website. Je plaatst je eigen teksten en bepaalt helemaal zelf hoe jouw website eruit komt te zien. Jij zit aan de knoppen en het team van Meer Succes Online is er om jou te coachen en ondersteunen. Aan het eind van de dag ga je naar huis met een website die af is én live staat. Meld je nu aan!

Meer Succes Online

Openingstijden
 • Maandag :
  23:02 - 23:02
 • Dinsdag :
  23:02 - 23:02
 • Woensdag :
  23:02 - 23:02
 • Donderdag :
  23:02 - 23:02
 • Vrijdag :
  23:02 - 23:02
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten