Meesterbakker Van Iersel

van-iersel.jpg
Informatie
Adres:Ledeboerstraat 27
Geopend vanaf 08:00
Over Meesterbakker Van Iersel

Meesterbakkers, bakkers die het ambacht in ere houden en als geen ander weten hoe je de lekkerste brood- en banketproducten bakt! Met eindeloze inspiratie creëert Meesterbakker van Iersel talloze broodsoorten, tussendoortjes, pittige snacks, gebak en taarten.

Meesterbakker van Iersel is gevestigd in Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Udenhout en Breda.
Bekijk hier de winkels en openingstijden.

De historie van een familiebedrijf

Meesterbakker van Iersel is als familiebedrijf vanaf 1946 actief op de markt met het bakken van brood en banket en de verkoop via eigen winkelvestigingen. Met momenteel 15 winkels en diverse afnemers als bedrijven, instellingen en kinderdagverblijven zijn ze een, regionaal meetellend, middelgrote bakkersonderneming. In de bakkerij staat de ambachtelijke bereiding nog steeds centraal. De bakkerij voldoet aan de allernieuwste eisen en regelgeving om het kwaliteitsniveau hoog te houden en voedselveiligheid te garanderen.

In 2005 is Meesterbakker van Iersel toegetreden tot de Meesterbakkers, een samenwerkende groep ambachtelijke bakkers die service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Daarom zijn in dat jaar ook de bedrijfsnaam en de huisstijl volledig vernieuwd. Ook de bakkerij zelf is in de voorbije jaren enorm gemoderniseerd en is onmiskenbaar een van de mooiste uit de gehele regio. De bakkerij voldoet aan alle gestelde eisen anno nu voor wat betreft de hygiëne en voedselveiligheid. Toonbeeld daarvan is onder andere de Smickle worstenbrood ruimte waar gekoeld geproduceerd wordt onder een eigen E.E.G. vlees erkenning.

De afgelopen jaren hebben zich gekenmerkt door een snelle groei van de organisatie en inmiddels is Meesterbakker van Iersel doorgegroeid met winkels in Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot en Udenhout. De kwaliteit is echter als vanouds gebleven en het ambachtelijke karakter wordt in zowel de winkels als in de bakkerij nog steeds benadrukt.

Sinds 2010 is dochter Mieke van Iersel in de voetsporen van de originele oprichters getreden en samen met Sjaak Bosch, haar zakelijke compagnon, gaan zij nu samen met de ruim 100 medewerkers de toekomst in met de ambitie door te blijven groeien in de regio Tilburg.

Openingstijden
 • Maandag :
  08:00 - 18:00
 • Dinsdag :
  08:00 - 18:00
 • Woensdag :
  08:00 - 18:00
 • Donderdag :
  08:00 - 18:00
 • Vrijdag :
  08:00 - 18:00
 • Zaterdag :
  07:30 - 17:00
 • Zondag :
  Gesloten