logo

MTD

MTD logo
Informatie
Adres:Clara Zetkinweg 4 5032 ML Tilburg
24 uur geopend
MTD logo
Over MTD

Of het nu gaat om Olympische Spelen, Europees- en Wereldkampioenschappen voetbal, races van de Formule 1 of gigantische festivals over de hele wereld: het Tilburgse familiebedrijf MTD is erbij betrokken. Eigenaar Hans Verhoeven nam het bedrijf in 2006 over met de ambitie om internationaal marktleider te worden op het gebied van tijdelijke wateroplossingen tijdens evenementen. Dat is gelukt, maar de ambities van MTD – dat staat voor Make The Difference – zijn groter dan dat. 

Het verhaal van MTD: al meer dan 35 jaar waterdicht

Waar het allemaal begon
Halverwege de jaren tachtig startte MTD haar eerste project: het professioneel installeren van een tijdelijke watervoorziening op een beurs. Dat was het begin van MTD. In de jaren daarna is MTD door een grote dosis passie verder gegroeid. Er blijkt veel vraag te zijn naar tijdelijke watervoorziening en -afvoer. Tot op de dag van vandaag groeit de markt voortdurend.

Internationaal gaan
Halverwege de jaren negentig voltooide MTD haar eerste internationale projecten. De projecten in Nederland werden steeds belangrijker en vroegen om een professionelere aanpak. Door de gepassioneerde inzet van de medewerkers van MTD is het aantal evenementen sinds 2000 aanzienlijk toegenomen. Na de overname in 2006 durfde MTD wereldwijd te opereren en andere producten en marktsegmenten verder te ontwikkelen.

Waar MTD nu staat
MTD blijft trouw aan haar visie en innoveert en bouwt nog steeds aan de toekomst vanuit een verenigd MTD. Kennis delen en elkaar helpen, zit in het DNA van MTD. Samen met haar klanten en medewerkers gaat MTD op een maatschappelijk verantwoorde manier om met water en draagt MTD bij aan een gezonde toekomst. Het hoofdkantoor, gevestigd in Tilburg, levert haar producten en diensten wereldwijd. MTD heeft kantoren in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Brazilië, Japan, het Midden-Oosten en de VS. MTD heeft zich gepositioneerd als een wereldleider met meer dan 35 jaar ervaring en honderden gemotiveerde, vaste medewerkers. MTD biedt haar klanten een uitgebreide full-service organisatie plus turn-key oplossingen voor de installatie van tijdelijke waterinfrastructuren en waterbehandelingen met de garantie van veilig drinkwater. MTD kan de totale waterketen beheren en controleren. Innovatie, kennis en kwaliteit maken MTD tot een bedrijf dat voorop blijft lopen. MTD wordt niet gedreven door de markt, maar door passie.

Openingstijden
 • Maandag :
  24 uur geopend
 • Dinsdag :
  24 uur geopend
 • Woensdag :
  24 uur geopend
 • Donderdag :
  24 uur geopend
 • Vrijdag :
  24 uur geopend
 • Zaterdag :
  24 uur geopend
 • Zondag :
  24 uur geopend