Nederrijn Schoonmaak

Nederrijn Schoonmaak houdt zich bezig met het dagelijkse schoonmaakonderhoud van gebouwen. Hierbij wordt rekening gehouden met de aard van de bewoning, de wensen van de opdrachtgever en de afwerking van het pand.

De Nederrijn Groep werkt vanuit een regionale gedachte. Door korte communicatielijnen zijn ze flexibel en intensief betrokken bij hun opdrachtgevers. Dit wordt nog eens versterkt door de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te leggen.

Verder kenmerkt de organisatie van Nederrijn zich door de drie B’s: bekwaam, betrokken en betrouwbaar. Bekwaam, omdat Nederrijn mensen in huis heeft die hun vak beheersen. Daarnaast is iedereen binnen de organisatie zich bewust van de verantwoordelijkheden zodat de betrokkenheid bij ieders taak groot is.

Werkgebied

Het hoofdkantoor van Nederrijn is in Duiven. Ze hebben vestigingen in Zaltbommel en Hilvarenbeek. Van hieruit worden de schoonmaakactiviteiten gecoördineerd in de regio’s Oost-Nederland (Nijmegen, Arnhem, Doesburg, Zwolle), Midden Nederland (Utrecht, Zaltbommel) en Zuid-Nederland (Den Bosch, Tilburg, Breda, Eindhoven, Limburg, Zeeland).

Nederrijn maakt ook deel uit van Holland Schoonmaak Groep. Deze organisatie is opgericht om landelijke opdrachtgevers met meerdere locaties ook professioneel van dienst te kunnen zijn. Zo kan een opdrachtgever gebruik maken van de voordelen van een landelijke organisatie. Voordelen: regionale aansturing, één contactpersoon voor alle locaties, een organisatieopzet die op iedere locatie identiek is, een uniek digitaal management-informatiesysteem en een landelijke servicedesk. Zo wordt de opdrachtgever optimaal ontzorgd.

Locatie