Nedgame

nedgame_logo1.jpg
Informatie
Adres:5038BJ, Tilburg
Geopend vanaf 10:00
Over Nedgame

Nedgame Tilburg is slechts één van de twaalf filialen van Nedgame. Op dit moment zijn er ook vestigingen in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Dordrecht, Gouda, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen en Utrecht. Daarnaast heeft Nedgame een zeer uitgebreide webshop. 

Over Nedgame

Nedgame is een waar paradijs voor elke gamer. Naast games, spelcomputers en accessoires voor alle huidige systemen als PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Nintendo Wii U, Nintendo 3DS, Xbox One, Xbox 360 en PC is de gamestore ook goed gevuld met games en toebehoren voor oudere systemen als Nintendo Wii, Gamecube, Xbox, Dreamcast, Nintendo DS, Sony PSP, Playstation 2 en retro systemen als Nintendo NES, Super Nintendo, Nintendo 64, Sega Megadrive, Sega Saturn en PlayStation 1.

In deze winkels staan vitrinekasten vol met de leukste game merchandise. Amiibo, Skylanders en vele beeldjes, pluche knuffels en bijvoorbeeld sleutelhangers van onder andere Super Mario, Zelda, Sonic, Assassin’s Creed, Minecraft, Halo, Final Fantasy en Pac-Man zijn in de gameshop te bezichtigen en aan te schaffen. Naast al deze game gerelateerde items vind je in dit filiaal ook een leuk en uitgebreid assortiment van nieuwe en tweedehands Blu-ray films.

Inruil van tweedehands artikelen

Eén van de belangrijkste speerpunten van Nedgame is de inruil en verkoop van tweedehands videogames, accessoires en spelcomputers. Dus, ben je uitgekeken op bepaalde games? Neem deze dan gerust mee en ontvang een leuk bedrag als korting op jouw aankoop! In veel gevallen is ook een contante uitbetaling mogelijk (inruil en inkoop vanaf 18 jaar, legitimatie verplicht voor registratiedoeleinde). Op al de gebruikte artikelen geven ze drie maanden garantie.

Kortom, ze heten iedereen van harte welkom in hun gezellige en complete gameshop!

Tip: De voorraad in de winkels wordt realtime weergegeven op hun website. Hierdoor kun je hun voorraad direct inzien en een gewenst product reserveren. Indien het product op voorraad is ontvang je meestal al binnen tien minuten bericht dat het klaar ligt.

Openingstijden
 • Maandag :
  12:00 - 18:00
 • Dinsdag :
  10:00 - 18:00
 • Woensdag :
  10:00 - 18:00
 • Donderdag :
  10:00 - 21:00
 • Vrijdag :
  10:00 - 18:00
 • Zaterdag :
  10:00 - 17:00
 • Zondag :
  Laatste zondag van de maand