Ondernemers Vereniging Piushaven

ondernemersvereniging-piushaven-tilburg-1.jpg
Informatie
Adres:Piushaven 1-02
Geen openingstijden beschikbaar
Over Ondernemers Vereniging Piushaven

De OndernemersVereniging Piushaven (OVP) is opgericht in juni 2012 met als doel het behartigen van de belangen van bedrijven die gevestigd zijn, of zakelijk actief zijn, in en rondom de Piushaven in Tilburg. Met een groeiend  aantal leden is de OVP een jonge enthousiaste vereniging die regelmatig samenkomt om ervaringen uit te wisselen en de ontwikkelingen in het gebied te bespreken, want er gebeurt veel in de Piushaven.

Van voormalige industriële haven wordt het gebied in de komende jaren getransformeerd tot een centrum stedelijk woon- en werkmilieu. De anderhalve kilometer lange oevers worden omgetoverd tot groen Havenpark, de Piushaven wordt daarmee het natuurlijke hart van de stad. Inmiddels is een deel van de herstructureringsopgave afgerond, het vestigingsklimaat wordt daarmee rondom de haven steeds aantrekkelijker. botenslider Doordat de Piushaven voortdurend in beweging is, hebben ondernemers in het gebied echter regelmatig vragen en is een goede afstemming noodzakelijk. Want weet u bijvoorbeeld welke nieuwe ondernemers zich in het retailpark in het Aabe-complex gaan vestigen? Wie er op het water vaart, werkt of woont? Of welke activiteiten er in het gebied worden georganiseerd en hoe u hierbij aan kunt sluiten? Genoeg redenen om u aan te sluiten bij de OVP. De OVP informeert en verbindt en is een prima platform om collega-ondernemers te ontmoeten en snel ingeburgerd te raken in uw nieuwe werkgebied.

Centraal aanspreekpunt

De Ondernemers Vereniging Piushaven zet zich niet alleen in voor de ondernemers, in en rondom het gebied Piushaven, maar treedt ook op als structureel gesprekspartner van gemeente en overheid bij (politieke) beslissingen/bevindingen met betrekking tot het gebied. Door nauw contact te onderhouden met de lokale politiek houden wij de vinger aan de pols en kunnen we beter anticiperen op actuele en toekomstige economische en maatschappelijke ontwikkelingen.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten